He leído y acepto las
condiciones de protección de datos
MULTI MATIC - La nova generació de ferramentes
nuevos herrajes maco iscletec
Presentem
la nova fitxa de ferramentes MULTI MATIC - La nova generació de ferramentes

Les ferramentes MULTI MATIC de MACO presenten molts beneficis tant pel client com per al fabricant i afegeixen les màximes prestacions a les finestres de fusta Iscletec.

Avantatges per al client

Disseny sofisticat
Les ferramentes MULTI MATIC presenten un acabat platejat uniforme, línies elegants i estilitzades i vores arrodonides que aporten un contorn suau al tancament.
A més, la ferramenta de la finestra pot romandre oculta o semi-oculta per a un disseny més sofisticat i discret.

Funcionament fiable i durador
Durant molts anys, l'empresa industrial MACO ha estat l'únic fabricant de ferramentes que oferia un sistema oscil•lobatent amb anti-falsa maniobra inclosa. Per tal d'assegurar un funcionament òptim dels tancaments durant anys, s'han millorat les característiques de l'elevador de fulla i d’aquesta maniobra anti-falsa.

Tancament hermètic
Els perns de seguretat permeten ajustar de forma senzilla la pressió de la finestra. Aquests, tanquen la finestra de forma hermètica, redueixen despeses i garanteixen la satisfacció del client.

Estalvi d'energia
Aquesta ferramenta afegeix una posició addicional a la finestra: la ventilació controlada, en la qual només hi ha una obertura de 10-13mm en posició oscil, evitant el corrent i provocant un estalvi energètic.

Seguretat enfront de visitants no desitjats
El sistema de la ferramenta MULTI-MATIC és l'únic que proporciona sempre el pern de seguretat autoregulant, és a dir, un sistema de seguretat intel•ligent que dificulta el palanquejament de forma considerable, obstaculitzant l'entrada forçada a través de les finestres.

MULTI-MATIC forma part de la nova generació de ferramentes de la signatura MACO, un sistema per a finestres que marquen la diferència.


Compartir: 03/07/2017


Volver