He leído y acepto las
condiciones de protección de datos
FERRAMENTES MACO VOL.II
herrajesvol2
TRENTA-VUIT NOUS MOTIUS per adquirir els productes Iscletec d'alta qualitat: presentem el llançament de la gamma completa de les millors ferramentes per a portes, finestres i balconeres de fusta.

Amb aquest ampli ventall de possibilitats, Iscletec, juntament amb la prestigiosa firma MACO, proporciona solucions que resolen tota mena de necessitats, des de tractaments especials anti-corrosius, finestres de gran format, dissenys d'última generació, fins tancaments sense obstacles i de màxima seguretat per a nens, persones amb mobilitat reduïda o de major edat.

A Iscletec, hem treballat unes còmodes fitxes tècniques de totes les nostres ferramentes MACO, perquè coneguis de primera mà, el perquè som líders en qualitat, disseny, i estanquitat acústica i tèrmica a les nostres finestres i balconeres de fusta.


I TU, AMB QUINA ET QUEDES?

GRAN FORMAT - Ferramenta per finestres de 3,6 m² i 180 Kg

SENSE OBSTACLES - Ferramentes especials per a persones amb mobilitat reduïda i més edat

MÀXIMA VENTILACIÓ - Ferramentes especials per aconseguir una major llibertat de moviment i obertura.

OBERTURA LÒGICA (ESPECIAL NENS) - Per espais on la seguretat ha d'estar garantida.

MÀXIMA SEGURETAT I PROTECCIÓ - Ferramentes amb un extra en seguretat i amb infinites avantatges per a l'usuari

FINESTRES I BALCONERES CORREDISSES - Ferramentes per a tot tipus de finestres i balconeres corredisses, amb les millors prestacions en disseny i confort.

FERRAMENTES ANTI-CORROSIVES I DE MÀXIMA DURABILITAT - Ferramentes especials per a condicions davant la mar.

UNA MANETA PER A CADA ESTIL - Les ferramentes Emotion de MACO proporcionen infinites opcions de disseny, adaptant-se al gust de l'usuari.

PORTICONS - A Iscletec ens agraden els espais oberts i ben il•luminats, però sempre tenint el poder sobre la llum solar que entra en ells.


Compartir: 31/08/2017


Volver