He leído y acepto las
condiciones de protección de datos
NOU PROJECTE: habitatge modernista amb un segell singular
260-japanese-patterns [Converted]
Iscletec presenta un nou projecte, un magnífic pis modernista a Gràcia (Barcelona), que reforça els valors de sostenibilitat i ecologisme de l'empresa, gràcies al seu distintiu de Pis ECO.

La promotora Habitasana, ha realitzat una reforma totalment sostenible, en un habitatge amb valor afegit, sense materials perjudicials per a la salut i que contempla un gran respecte pel medi ambient.

Per aconseguir aquest nivell d'exigència, Habitasana només treballa amb partners que comparteixin aquests valors i proporcionin un diferencial als seus projectes. Apostant per aquesta filosofia, Iscletec ha dissenyat i fabricat tots els tancaments de fusta de l'habitatge, responent a les específiques necessitats del client.

MATERIALS ECOLÒGICS, RESPONSABLES I DE PROXIMITAT
Gràcies a Biofusteria, empresa especialitzada en l'art de la fusteria, aquest projecte compta amb finestres i balconeres fabricades amb fusta 100% ecològica, provinent de boscos gestionats amb el segell de qualitat forestal sostenible PEFC, que garanteix la seva protecció i gestió responsable.

A més, aquesta col·laboració garanteix que els productes es puguin reutilitzar en finalitzar la seva vida útil sense convertir-se en residus, aconseguint un resultat eco eficient, de quilòmetre 0 i totalment sostenible. Amb l'ús de fusta sense tractaments, s'aposta per un consum responsable, un estil de vida sostenible i respectuós amb el medi ambient. L'objectiu es basa en fer servir materials reutilitzables i reciclables per construir una llar saludable, confortable i en harmonia.

Per a proporcionar més prestacions, Iscletec ha afegit els seus habituals acabats a aquest projecte, en línia amb la seva campanya #VestimosBarcelona: vidres tèrmics de baixa emissivitat amb una alta eficiència energètica, que reforcen l'extrema estanquitat i aïllament tèrmic i acústic de l'habitatge; així com la incorporació de les prestigioses ferramentes MACO que garanteixen la seguretat i protecció anti-furt.

MODERNISME BARCELONÍ
La rehabilitació d'aquest edifici s'ha realitzat fent especial èmfasi en recuperar els antics detalls i acabats modernistes de l'habitatge, per així mantenir intacta l'essència de la construcció.
Per a això, s'han instal·lat grans finestrals a les diferents habitacions, que aporten llum a l'interior i ressalten els preciosos mosaics del paviment de les estances, element tradicional de l'arquitectura modernista.

La fusta de les balconeres s'ha treballat en diferents volums en la seva part inferior i diferents formes a la part superior; a més de mantenir els porticons exteriors originals de l'edifici, que reforcen l'estètica barcelonina.

La combinació de formats en les finestres i balconeres d'aquest pis enriqueixen l'estructura de l'obra i aporten un atractiu únic: finestres abatibles superiors, grans dimensions amb obertura oscil·lobatent, porticons de fusta interiors que mantenen la privacitat de l'habitatge ... Cada habitació compta amb la solució que millor resol les necessitats de l'espai en què se situa.


Compartir: 30/11/2017


Volver