He leído y acepto las
condiciones de protección de datos
NOU PROJECTE DE LA MÀ D’HARQUITECTES
noticia iscletec destacada
La vinculació entre els espais interiors i el jardí és el que converteixen a aquesta casa en un projecte singular. Els arquitectes responsables, HARQUITECTES, han realitzat una remodelació de la totalitat del solar per integrar la casa perfectament en el seu entorn.

Situada a Ullastret (Girona) aquesta obra de planta única presenta un contrast definit entre les diferents façanes renovades, que s’adapten a la topografia i a la nova geometria del carrer.

REMODELACIÓ I RESPECTE PER L’ENTORN
D’una banda, la façana que dóna al carrer s’alça amb un mur de pedra compacta que limita la finca i respecta l’estètica medieval de la resta del municipi. A les capes exteriors s’han reutilitzat les pedres del mur existent, barrejant-les amb àrids propis del solar juntament amb dosificacions de calç i ciment.

En aquesta zona, hi podem trobar diverses tipologies d’obertures al mur: finestres de vàries formes i mides totes elles fabricades amb fusta natural d’Iscletec. Aquests tancaments exteriors presenten en la seva majoria una obertura oscil·lobatent, que milloren la ventilació de l’espai i, alhora, tenen en consideració la privacitat i seguretat necessària que requereix aquest vessant de l’habitatge.

FUSIÓ DE L’INTERIOR AMB EL JARDÍ
La façana interior, en canvi, s’obre a l’exterior aprofitant totes els avantatges que aquest li ofereix. L’estudi d’arquitectura HARQUITECTES ha declinat l’opció d’ubicar l’habitatge al centre del jardí i proposen rodejar-lo, perquè la mateixa casa actuï com a tanca del solar.

A les cares interiors s’han mantingut els acabats del mateix mur encofrat atorgant una estètica molt moderna. Les galeries geomètriques de la que es conforma l’habitatge s’obren al jardí amb grans portes de fusta i vidre que permeten treure profit dels guanys solars durant tot l’any.

Així, l’hermetisme i estanquitat de les finestres d’Iscletec aporten seguretat, aïllament acústic i tèrmic, que combaten les dures condicions climatològiques dels mesos d’hivern. A més, quan fa bon temps, les galeries es poden obrir totalment convertint-se en un gran porxo obert al jardí, sense perdre les seves prestacions originals d’alta qualitat.

El model escollit per a aquest projecte ha estat Iscletec 78. Aquest sustenta vidres tècnics de Vidresif, una col·laboració que reforça les possibilitats i els beneficis dels tancaments de l’empresa.

A més, el parter habitual d’Iscletec per a la instal·lació de les ferramentes, MACO, ha tingut un paper important en aquesta obra. Gràcies a la incorporació de la innovadora ferramenta amb fre d’obertura es soluciona una important preocupació del client: les finestres d’aquest habitatge tenen una obertura externa, pel que es buscava bloquejar-les per tal d’evitar la seva obertura total i sense control.


Compartir: 25/05/2018
LA CASA DE L'EBANISTA - MÉS VERSÀTIL I LLUMINOSA
noticia iscletec destacada
LA CASA DE L'EBANISTA
Valors com intimitat, privacitat o confortabilitat han estat fonamentals per als arquitectes i propietaris de l'habitatge al llarg de tot el procés de rehabilitació. Qualitats que es troben en el disseny dels ambients interiors, tots ells altament versàtils i amb una bona il·luminació natural.

Per obtenir aquests resultats, els tancaments juguen un important paper: la casa s'organitza al voltant de la llum natural procedent de l'exterior, deixant la zona de dia al costat de la terrassa i la de nit en l'altre extrem amb grans portes d'accés a la balconada.

Iscletec ha proporcionat finestres, portes i balconeres de fusta a aquest habitatge que responen a la filosofia dels arquitectes i solucionen les problemàtiques característiques de les antigues cases de Barcelona, com la falta de llum i la ventilació de les estances centrals.
A més, seguint amb la campanya #VestimosBarcelona, els tancaments de fusta compten amb la màxima estanquitat acústica i tèrmica, ideal per als habitatges de la sorollosa ciutat.

Per intensificar les prestacions finals, s'ha utilitzat el model Iscletec 78 i s'han afegit les prestigioses ferramentes MACO, que representen la seguretat, durabilitat i eficiència, sempre treballant amb el màxim nivell de qualitat. Així, juntament amb els vidres dobles de Climalit, s'aconsegueix un aïllament superior que permet desconnectar de qualsevol soroll no desitjat de la ciutat.

S'han inclòs porticons de fusta plegables a l'exterior de les finestres i balconeres que reforcen la intimitat de l'habitatge i el caràcter modernista de la façana, perfeccionant els seus elegants línies i subtils acabats.


Compartir: 16/05/2018
Cada vegada més ... #VestimosBarcelona.
noticia iscletec destacada

Els nivells de soroll que es registren en una gran ciutat com Barcelona, per la seva frenètica activitat, poden arribar a excedir els nivells tolerables de soroll a l'interior d'un habitatge si els seus tancaments presenten un grau d'aïllament deficient.

Iscletec segueix amb la seva campanya exclusiva a Barcelona ciutat, per tal de consolidar les seves finestres i balconeres de fusta com el producte ideal, que garanteix la màxima estanquitat acústica i tèrmica, tan sol·licitada pels habitants del centre de Barcelona.

Cada vegada més clients són els que confien en la qualitat d'Iscletec per vestir els seus habitatges a la ciutat. Desde palauets, a pisos o cases particulars. A l'Eixample, Sarrià-Sant Gervasi o Gràcia. Totes elles reuneixen unes mateixes característiques: volen minimitzar les molèsties i els problemes relacionats amb el soroll exterior, mantenint les característiques naturals de la finestra.

Per això, els nostres clients, satisfets, poden gaudir de la tranquil·litat i la comoditat de viure en la sorollosa ciutat de Barcelona, en silenci i aconseguint un important estalvi energètic durant tot l'any.

A més, Iscletec ofereix la total personalització en el disseny de les finestres, complint amb qualsevol requeriment o necessitat que sol·liciti el client, dissenyant a mesura qualsevol forma que exigeixi la ubicació on se situa l'habitatge, fidel a la finestra i balconera original.

DESCOBREIX EL NOU APARTAT WEB en el qual es reuneixen tots els projectes i les característiques de la campanya #VestimosBarcelona


Compartir: 09/05/2018
La Casa de l’Ebenista: recuperant la memòria del Poblenou
noticia iscletec destacada
Un nou projecte de rehabilitació a Barcelona reforça i consolida la campanya #VestimosBarcelona. L'objectiu de les intervencions d'Iscletec a la capital de Catalunya es fonamenta en recuperar i mantenir l'essència modernista i la tradició de la seva arquitectura original, però atorgant elements de modernitat i els més innovadors sistemes de tancaments per proporcionar un perfecte aïllament tèrmic i acústic.

RECONSTRUIR EL PASSAT
Els encarregats d'aquesta reforma, Alessandro Sannino i Anna Mezquita d'AIAstudio Arquitectes, han nomenat al projecte La casa de l'Ebenista, doncs originalment va ser l'habitatge privat d'un dels més coneguts ebenistes del Poblenou, el taller del qual se situava en una de les fàbriques contigües a l'habitatge. Per aquest motiu, i per les precàries condicions en les quals es trobava l'immoble en els seus inicis, es tracta d'un treball de rehabilitació especialment ardu consistent de recuperar tots els elements decoratius de fusta presents en diversos àmbits de la casa.

La tasca dels arquitectes va radicar a “mantenir els trets històrics intrínsecs de la casa i anar-la omplint amb les vivències íntimes actuals del que l'habita.” Per a això el seu objectiu va ser el de recuperar tots aquells elements originals de la casa: paviment, cornises, vidrieres, portes, decorats de llautó, etc.

L'obra consta de 136m2 de superfície construïda amb una distribució en planta pràcticament idèntica a qualsevol habitatge de l'Eixample Barceloní, però en aquest cas situada entre les fàbriques de l'emergent barri del Poblenou.

VEURE PROJECTE


Compartir: 07/05/2018
La Casa de l’Ebenista a la Revista Interiores
noticia iscletec destacada
El número 208 de la prestigiosa i reconeguda revista Interiores, ha recollit un il·lustrat i documentat article sobre el nou projecte d’Aiastudio, una remodelació a Barcelona liderada per Alessandro Sannino i Anna Mezquita.

Els arquitectes han confiat en Iscletec per proporcionar les finestres, balconeres i portes de fusta a l'habitatge, realitzant un minuciós treball per respectar i adaptar-se a l'estil i als acabats modernistes originals de l'edifici.

La revista Interiores destina 10 pàgines a aquest projecte en la seva revista, focalitzada a descobrir tendències i noves idees. "La casa barcelonina d'un conegut ebenista veu rehabilitats els seus espais de la mà d'Alessandro Sannino i Anna Mezquita, d’Aiastudio Arquitectes, que els van recuperar i els van donar una nova forma de vida", exposen com a introducció de l'article.

A més, es destaca la filosofia dels arquitectes i propietaris de l'habitatge des d'un punt de vista molt proper amb cites com "considerem la casa com una esfera íntima. Valors com privacitat o confortabilitat troben en el disseny dels espais un exemple de la nostra forma d'entendre l'hàbitat".

Per obtenir més informació sobre el projecte i descobrir com la revista Interiors el representa, podeu accedir a aquest enllaç.


Compartir: 03/05/2018
Tricoat-Plus. ANTI-CORROSIU I MÀXIMA DURABILITAT
noticia iscletec destacada
La Costa Brava és un magnífic paratge replet d'habitatges familiars envoltats d’aigua, roques i pins. La seva estètica mediterrània i les seves vistes a la sorra fina de la platja transmeten una relaxada i desitjada atmosfera estiuenca. Iscletec ha actuat en diversos projectes de la costa com ara en la darrera casa unifamiliar, aportant finestres, balconeres y portes de fusta sostenible.

Però, quines conseqüències tenen aquestes condicions tan característiques a la llar? En aquest paisatge, el dipòsit de partícules salines sobre la superfície dels metalls, accelera el seu procés de corrosió. La corrosió és un desafiament important a què s'han d'enfrontar tots els habitatges pròximes a la platja.

Per aconseguir-ho, Iscletec proposa les ferramentes Tricoat-Plus, anti-corrosius i de màxima durabilitat. La ferramenta MACO TRICOAT PLUS ha estat dissenyat especialment per a la seva instal·lació en aquells llocs on es necessita una major resistència a la corrosió.

La característica distintiva de la ferramenta MACO TRICOAT PLUS és que, sobre la superfície galvànicament zincada de la ferramenta ja acabat, es projecta una altra capa orgànica Top-Coat.

Ferramenta MACO Tricoat Plus, amb un salt de qualitat en la resistència anti-corrosiva.


Compartir: 25/04/2018
NASCUDES A LA MEDITERRÀNIA
noticia iscletec destacada
Presentem la nostra col·lecció de CASES MEDITERRÀNIES que han confiat en el treball i qualitat d’Iscletec per als seus tancaments de fusta, en unes condiciones tan característiques com les que es troben a prop del mar.

SEGURETAT I SOSTENIBILITAT A LA COSTA BRAVA
A la Costa Brava, trobem aquesta residència unifamiliar amb esplèndides vistes, i un luxós estil mediterrani.
MÉS INFORMACIÓ

BLAU I LLUMINOSA. PRECISIÓ I QUALITAT ISCLETEC
Una balconera de 4 fulles i unes exquisides persianes de fusta de llibret, que deixen entrar tota la llum natural a l'habitatge.
MÉS INFORMACIÓ

ROMÀNTIC & FUNCIONAL. PALAUET MODERNISTA
En un espectacular entorn natural, aquest palauet modernista compta amb la qualitat d’Iscletec per a les portes, finestres, balconeres i porticons amb elevades prestacions aïllants i estètiques.
MÉS INFORMACIÓ

ESTÈTICA I FUNCIONALITAT AMB MAGNÍFICS DETALLS DE QUALITAT
Una construcció minimalista: bigues a la vista, formigó, parets de maó, grans finestrals, línies rectes i una barreja de blanc, fusta i elements metàl•lics ...
MÉS INFORMACIÓ

MUNTATGE SINGULAR A LA COSTA DEL MARESME
Productes únics i totalment personalitzats que reforcen el concepte arquitectònic de l'edifici: finestres i balconeres de màxima resistència.
MÉS INFORMACIÓ


PORTES, FINESTRES I BALCONERES DE FUSTA QUE PROTEGEIXEN TOTA LA VIDA
Exposades directament a les inclemències del temps, amb l'última generació de materials sostenibles i ecològics, aporten als habitatges seguretat, disseny i protecció acústica i tèrmica.


Compartir: 19/04/2018
Página 1     2     3     4     5     6     7     8     9     10     11     12     13     14     15     16     17     18     19     20     21