He leído y acepto las
condiciones de protección de datos
UN FORMAT PER A CADA ESPAI
noticia iscletec destacada
Cada habitatge mereix que les portes, finestres i balconeres reforcin l'estètica i l'harmonia de l'espai, potenciant al màxim les seves característiques singulars.

Per a això, l'apartat Formats d’Iscletec, reflecteix l'infinit ventall de possibilitats dels nostres tancaments de fusta de la manera més visual i pràctica, perquè puguis escollir la que millor s'adapti als teus gustos i necessitats.

A Iscletec aportem solucions per a les més exigents construccions, treballant amb compromís, professionalitat i precisió en cadascun dels nostres projectes.


Compartir: 16/08/2017
ISCLETEC, RESPONSABLE AMB EL MEDI AMBIENT
noticia iscletec destacada
A Iscletec estem orgullosos d'anunciar la nostra certificació com a empresa sostenible, tenint en compte el medi ambient en tot el procés de fabricació de les finestres i balconeres de fusta.

Fabriquem finestres amb denominació d'origen, que provenen dels boscos del Montseny i de les Guilleries, patrimoni universal i reserva de la biosfera, gestionats amb el segell de qualitat forestal sostenible PEFC. La fusta del castanyer ens aporta nobles virtuts com són la resistència i la seva baixa permeabilitat, però sobretot ens enriqueix treballar amb una fusta de gran bellesa; de gran qualitat i nascuda a pocs quilòmetres de les nostres instal·lacions.

En tot el nostre procés de fabricació, treballem des de la base de la sostenibilitat i compromís amb el medi ambient, aconseguint un resultat amb característiques úniques.

A més, el tracte proper amb el client ens permet un treball minuciós i que s'adapta 100% a les seves necessitats, amb una màxima personalització del color, l'aplicació de les ferramentes d'última generació MACO i una excel·lent col·locació dels vidres en el seu lliurament final.

Recordem la importància de transmetre aquests valors als més petits de la casa. Iscletec posa a la seva disposició les FITXES PER PINTAR UN MÓN MILLOR, comparteix-les a les xarxes socials amb el hashtag #PintamosUnMundoMejor

FITXA 1 - El Montseny, l'origen
FITXA 2 - Un procés sostenible a peus del Montseny
FITXA 3 - Disseny, qualitat i compromís


Compartir: 04/08/2017
FERRAMENTES MACO VOLUM I.
noticia iscletec destacada
Ara ja pots triar la ferramenta que millor s'adapti a les teves necessitats al NOU APARTAT WEB.

Iscletec presenta el Volum I de les ferramentes de major qualitat amb el llançament de les primeres ferramentes MACO:
GRAN FORMAT - Ferramenta per finestres de 3,6 m² i 180 Kg
SENSE OBSTACLES - Ferramentes especials per a persones amb mobilitat reduïda i més edat
MÀXIMA VENTILACIÓ - Ferramentes especials per aconseguir una major llibertat de moviment i obertura.
OBERTURA LÒGICA (ESPECIAL NENS) - Per espais on la seguretat ha d'estar garantida.
MÀXIMA SEGURETAT I PROTECCIÓ - Ferramentes amb un extra en seguretat i amb infinites avantatges per a l'usuari

¿AMB QUINA ET QUEDES?

PROPERAMENT ... estigues informat per al LLANÇAMENT DE LA GAMMA COMPLETA DELS MILLORS FERRATGES


Compartir: 27/07/2017
Iscletec, PER UN MÓN MILLOR
noticia iscletec destacada
Des d’ Iscletec, volem mostrar-vos tot el procés de fabricació de les nostres finestres de fusta amb denominació d'origen: des de la procedència i selecció del millor material, el seu tractament, disseny, fabricació i personalització com el seu corresponent col·locació final.

Per a això, iniciem la nostra campanya d'estiu PER UN MÓN MILLOR, amb els capítols d’Iscletec, que il·lustren a la perfecció tots els nostres valors i la fabricació dels nostres productes.

VEURE CAPÍTOLS: #CAPITOL1 | #CAPITOL2 | #CAPITOL3

No oblidis compartir aquests ideals ecològics i sostenibles amb els més petits de la casa, amb les nostres fitxes per PINTAR UN MÓN MILLOR i etiqueta’ns a les xarxes socials amb el hashtag #PintamosUnMundoMejor

FITXA 1 - El Montseny, l'origen

FITXA 2 - Un procés sostenible als peus del Montseny

FITXA 3 - Disseny, qualitat i compromís

Amb aquesta acció educativa, contribuïm a la creativitat, la imaginació i la conscienciació dels nens/es perquè junts pintem un món millor.


Compartir: 25/07/2017
FERRAMENTES MACO, LA MILLOR QUALITAT PER A L'USUARI
noticia iscletec destacada
Iscletec presenta els nous models de ferramentes especials en un nou i destacat format: un gran catàleg de ferramentes, amb les seves respectives imatges i informació tècnica, que et permetrà escollir amb la màxima facilitat la que més s'adapti a les teves necessitats.

Posem a la teva disposició tota la informació que necessites sobre les solucions d'última generació que MACO i Iscletec ofereixen per afegir encara més prestacions als teus finestres i balconeres de fusta.

AMB QUINA ET QUEDES?
GRAN FORMAT - Ferramentes per a finestres de 3,6 m² i 180 Kg
SENSE OBSTACLES - Ferramentes especials per a persones amb mobilitat reduïda i més edat.
MÀXIMA VENTILACIÓ - Ferramentes especials per aconseguir una major llibertat de moviment i obertura.
OBERTURA LÒGICA (ESPECIAL NENS) - Per espais on la seguretat ha d'estar garantida.
MÀXIMA SEGURETAT I PROTECCIÓ - Ferramentes amb un extra en seguretat i amb infinites avantatges per a l'usuari.

Iscletec, referents a estanquitat acústica i tèrmica, benestar, disseny i elegància, et convida a gaudir d'aquestes ferramentes especials.

PROPERAMENT ... estigues informat per el LLANÇAMENT DE LA GAMMA COMPLETA DELS MILLORS FERRATGES.


Compartir: 20/07/2017
#ColorOftheMonth: GAMMA CROMÀTICA SIENA
noticia iscletec destacada
Aquest mes, el #ColorOftheMonth ve lligat al nou projecte de Iscletec, en col·laboració amb Räs Studio. La Diana combina harmoniosament una gran varietat de colors terra amb ocre, blanc i verd, un viatge de colors que ens trasllada directament a terres de la Toscana.

La Toscana presenta una gran riquesa cromàtica en tots els seus paisatges i ciutats, que ens recorda a la varietat de colors que dibuixen les finestres de la Diana, fabricades amb fusta de pi i tintades d'aquest magnífic color personalitzat.

Per això, aquest mes, al #ColorOftheMonth fem referència a tota una gamma cromàtica: els colors Siena, ciutat italiana on històricament s'extreia la terra per crear pigments de color. Tons marrons, ocres i fins i tot, vermellosos, formen aquesta gamma de colors Siena que, barrejats a la fusta, aporten una increïble textura, expressivitat i personalitat a les finestres.

Iscletec disposa d'una àmplia carta de tints per personalitzar al màxim les finestres i realitzar un color a mida. Les finestres d'aquest projecte estan tintades pel color requerit pel client amb vernissos inodors, ecològics i d'última generació, que afegeixen harmonia a l'espai.


Compartir: 14/07/2017
MAMMUT. Molt espai, molt vidre, molt de pes.
noticia iscletec destacada
Un gran finestral comporta molt vidre i, en conseqüència, molt de pes.

Els arquitectes volen grans entrades de llum i per això dissenyen buits de gran superfície que necessiten elements de gran pes. Malgrat aquests grans finestrals, la pèrdua d'energia calòrica ha de ser mínima, el que obliga a la instal·lació d'elements energèticament adequats com vidres triples.

Es tracta d'un repte important, amb una sol·licitació de pes en què els suports MACO entren en joc. La ferramenta MAMMUT és el millor suport per a grans pesos, resistint fins 180kg o fins 3,6m2 de superfície. El material d'aquests ferramentes és d'alta resistència per a aconseguir una duradora vida útil, així com totalment personalitzable amb els colors RAL que ofereix Iscletec, que harmonitzen l'estètica de la finestra de fusta.

Per a espais diàfans, lluminosos i clars; finestres Iscletec de grans dimensions amb ferramentes MAMMUT per a una major seguretat, resistència i estabilitat.


Compartir: 11/07/2017
Página 1     2     3     4     5     6     7     8     9     10     11     12     13     14     15