He leído y acepto las
condiciones de protección de datosventanas de madera
Iscletec i el Projecte RESSÒ (presentat per la UPC i l’ETSAV) s’han proclamat guanyadors del primer premi en Arquitectura i el tercer en Urbanisme a la present edició de la competició Internacional Solar Decathlon Europe 2014, que reuneix una vintena d’estudiants d’arquitectura de diverses universitats del món.
ventanas de madera
Iscletec, fidel al seu compromís amb el medi ambient i sempre apostant per un futur més sostenible i eficient, ha participat activament en el Projecte RESSÒ, cedint les seves finestres model 78 i les seves portes de fusta natural a aquest magnífic projecte.

Durant el Solar Decathlon Europe 2014, cada equip ha de construir un prototip d’habitatge energèticament autosuficient (prèviament dissenyat), adaptable a la vida quotidiana i que funciona únicament amb energia solar.

El projecte RESSÒ va presentar un espai de 110 m2 configurat per un espai central de 81 m2 i una franja perimetral en forma de “L” de 30 m2. El prototip utilitza una infraestructura col•lectiva i a més, funciona amb energia solar i incorpora les tecnologies necessàries que permeten la màxima eficiència energètica.

El projecte se centra en una estratègia de rehabilitació energètica comunitària, que té per objectiu solucionar les debilitats d’un determinat teixit urbà a nivell social i energètic, sempre basant-se en els principis de sostenibilitat.

El prototip busca la seva implementació urbana i per això, desprès de la seva presentació al Solar Decathlon Europe 2014 en el qual va rebre el primer premi d’Arquitectura i el tercer en Urbanisme, s’instal•larà definitivament al barri de Sant Muç de Rubí per a totes les persones interessades en veure el projecte aplicat a la vida quotidiana.
model 78 iscletec
coneixer el model 78 iscletec
model 78 iscletec
Comparteix el projecte
compartir en facebook compartir en twitter enviar por e-mail compartir en pinterest