14/07/17 | ISCLETEC

#ColorOftheMonth: GAMMA CROMÀTICA SIENA

General

ColorofthemonthWeb
Aquest mes, el #ColorOftheMonth ve lligat al nou projecte de Iscletec, en col·laboració amb Räs Studio. La Diana combina harmoniosament una gran varietat de colors terra amb ocre, blanc i verd, un viatge de colors que ens trasllada directament a terres de la Toscana.

La Toscana presenta una gran riquesa cromàtica en tots els seus paisatges i ciutats, que ens recorda a la varietat de colors que dibuixen les finestres de la Diana, fabricades amb fusta de pi i tintades d’aquest magnífic color personalitzat.

Per això, aquest mes, al #ColorOftheMonth fem referència a tota una gamma cromàtica: els colors Siena, ciutat italiana on històricament s’extreia la terra per crear pigments de color. Tons marrons, ocres i fins i tot, vermellosos, formen aquesta gamma de colors Siena que, barrejats a la fusta, aporten una increïble textura, expressivitat i personalitat a les finestres.

Iscletec disposa d’una àmplia carta de tints per personalitzar al màxim les finestres i realitzar un color a mida. Les finestres d’aquest projecte estan tintades pel color requerit pel client amb vernissos inodors, ecològics i d’última generació, que afegeixen harmonia a l’espai.