13/12/17 | ISCLETEC

ESPECIAL #VestimosBarcelona

General

especialbcn
A Iscletec treballem exigentment amb cada projecte per respectar al màxim els desitjos del client i el valor intrínsec de l’edifici i del seu entorn. Per a totes les nostres intervencions a Barcelona, hem creat la campanya #VestimosBarcelona, una iniciativa singular que manté i afavoreix l’essència modernista de la ciutat.

Aquest 2017 hem treballat amb magnífics arquitectes i promotores, que han remodelat diversos habitatges de la ciutat comtal, aconseguint resultats inconfusibles i confiant en Iscletec per afegir prestacions indispensables per als habitants de la sorollosa capital.

Les finestres i balconeres de la campanya #VestimosBarcelona compten amb acabats modernistes en manetes i en la textura de la fusta, així com d’una excel·lent estanquitat acústica i tèrmica, evitant que el soroll i el fred penetri a l’interior.

La finestra de Iscletec s’ha consolidat com el producte ideal en aquestes condicions, i es complementa amb manetes d’alta qualitat de MACO i vidres tèrmics de baixa emissivitat, que reforcen la seguretat i l’eficiència energètica dels nostres tancaments, totalment ecològics i respectant el medi ambient.

Petites intervencions o grans obres i projectes integrals … a Iscletec treballem tot tipus de necessitats i responem als més elevats requisits urbanístics.

Vols reformar el teu habitatge de Barcelona? Demana ara un pressupost amb el nostre formulari i uneix-te a la campanya #VestimosBarcelona, amb la total garantia d’Iscletec.