28/02/17 | ISCLETEC

#ISCLETECFOREVER. Servei post-venda.

General

Iscletec Forever Servicio Post Venta

Iscletec posa a la vostra disposició el servei post-venda #IscletecForever, un servei de revisió i manteniment que es duu a terme cada 5 anys per tal de garantir la durabilitat de les vostres finestres i balconeres.

A partir del quart o cinquè any és necessari i summament aconsellable realitzar un tractament de re-envernissat exterior per tal de reviure els colors originals i protegir la fusta. És per això que posem a la vostra disposició un equip tècnic altament qualificat que revisarà de forma GRATUÏTA l’estat de la fusta i proposarà el millor tractament sota el nostre servei.

El servei post-venda #IscletecForever consisteix en:

  • Revisió gratuïta pel personal tècnic d’Iscletec.
  • Check list: valoració de la feina a realitzar amb la garantia del fabricant i aplicant els descomptes especials #IscletecForever.
  • Garantia de producte: Iscletec només fa servir productes Sikkens amb els que garanteix la màxima durabilitat del producte.
  • Recanvis originals de vidres, ferramentes i manilles.

Si cuides la fusta exterior aplicant el tractament de Rehidratació i cada 4-5 anys el personal tècnic d’Iscletec realitza una revisió, gaudiràs d’unes finestres i balconeres de fusta amb el mateix color, brillantor i qualitat que el primer dia.

Forma part de #IscletecForever, i gaudeix dels millors resultats de per vida.