30/11/17 | ISCLETEC

NOU PROJECTE: habitatge modernista amb un segell singular

General

260-japanese-patterns [Converted]
Iscletec presenta un nou projecte, un magnífic pis modernista a Gràcia (Barcelona), que reforça els valors de sostenibilitat i ecologisme de l’empresa, gràcies al seu distintiu de Pis ECO.

La promotora Habitasana, ha realitzat una reforma totalment sostenible, en un habitatge amb valor afegit, sense materials perjudicials per a la salut i que contempla un gran respecte pel medi ambient.

Per aconseguir aquest nivell d’exigència, Habitasana només treballa amb partners que comparteixin aquests valors i proporcionin un diferencial als seus projectes. Apostant per aquesta filosofia, Iscletec ha dissenyat i fabricat tots els tancaments de fusta de l’habitatge, responent a les específiques necessitats del client.

MATERIALS ECOLÒGICS, RESPONSABLES I DE PROXIMITAT
Gràcies a Biofusteria, empresa especialitzada en l’art de la fusteria, aquest projecte compta amb finestres i balconeres fabricades amb fusta 100% ecològica, provinent de boscos gestionats amb el segell de qualitat forestal sostenible PEFC, que garanteix la seva protecció i gestió responsable.

A més, aquesta col·laboració garanteix que els productes es puguin reutilitzar en finalitzar la seva vida útil sense convertir-se en residus, aconseguint un resultat eco eficient, de quilòmetre 0 i totalment sostenible. Amb l’ús de fusta sense tractaments, s’aposta per un consum responsable, un estil de vida sostenible i respectuós amb el medi ambient. L’objectiu es basa en fer servir materials reutilitzables i reciclables per construir una llar saludable, confortable i en harmonia.

Per a proporcionar més prestacions, Iscletec ha afegit els seus habituals acabats a aquest projecte, en línia amb la seva campanya #VestimosBarcelona: vidres tèrmics de baixa emissivitat amb una alta eficiència energètica, que reforcen l’extrema estanquitat i aïllament tèrmic i acústic de l’habitatge; així com la incorporació de les prestigioses ferramentes MACO que garanteixen la seguretat i protecció anti-furt.

MODERNISME BARCELONÍ
La rehabilitació d’aquest edifici s’ha realitzat fent especial èmfasi en recuperar els antics detalls i acabats modernistes de l’habitatge, per així mantenir intacta l’essència de la construcció.
Per a això, s’han instal·lat grans finestrals a les diferents habitacions, que aporten llum a l’interior i ressalten els preciosos mosaics del paviment de les estances, element tradicional de l’arquitectura modernista.

La fusta de les balconeres s’ha treballat en diferents volums en la seva part inferior i diferents formes a la part superior; a més de mantenir els porticons exteriors originals de l’edifici, que reforcen l’estètica barcelonina.

La combinació de formats en les finestres i balconeres d’aquest pis enriqueixen l’estructura de l’obra i aporten un atractiu únic: finestres abatibles superiors, grans dimensions amb obertura oscil·lobatent, porticons de fusta interiors que mantenen la privacitat de l’habitatge … Cada habitació compta amb la solució que millor resol les necessitats de l’espai en què se situa.