25/10/17 | ISCLETEC

PORTONS DE FUSTA – La teva millor opció.

General

portonesweb

Les contraportes o portons de fusta són característiques distintives de la casa i, de vegades, tenen influència en la imatge de tota la zona en la qual aquesta se situa, aportant una personalitat única.

No és només un element decoratiu, sinó que protegeix contra la pluja, calamarsa, sol, neu i fred, aporta intimitat i dificulta l’entrada per part d’intrusos. Per les seves múltiples funcions, és important escollir el producte amb major resistència i durabilitat.

Per això, presentem els portons de fusta d’Iscletec, que es caracteritzen per la seva infinita personalització i la màxima qualitat en tots els materials utilitzats (ferramentes, tancaments de seguretat, etc.). És un element cada vegada més utilitzat per arquitectes i fabricants, sobretot en remodelacions i renovacions, que et sorprendrà per la seva simplicitat.

El muntatge es realitza directament en l’obra, en conjunt amb l’aïllament, o bé, adherint la ferramenta en el propi marc. Per afegir més prestacions a aquest format, incorporem la gamma RUSTIC de les ferramentes MACO, que ofereixen confiança i seguretat: nous sistemes regulables i totalment adaptables a qualsevol requeriment, amb un ús senzill que resulta en un muntatge estable, precís, ràpid i sense esforç.

A més si el client ho desitja, gestionem amb altres proveïdors la completa integració de tot tipus de persianes o qualsevol altre tancament amb la nostra finestra de fusta, dissenyant i fabricant els elements necessaris perquè el conjunt sigui únic.