22/02/17 | ISCLETEC

Finestres de fusta per a tota la vida. Així de fàcil!

General

BANNER-HOME-CAT

Són moltes les diferències entre les finestres convencionals i la comoditat dels productes Iscletec:

  • Amb unes finestres convencionals pots arribar a pagar una fortuna per un elevat cost energètic o passar molt de fred per estalviar en calefacció.
  • Amb Iscletec i les seves finestres hermètiques, gaudeixes del silenci i la calidesa any rere any. Ara, gaudir d’un ambient agradable i estable durant tota la vida #dependetu.

A diferència del que es pot arribar a pensar, mantenir la durabilitat dels teus productes Iscletec és molt senzill i econòmic. Per garantir la qualitat i protecció de les finestres i balconeres, es recomana el tractament de Rehidratació de fusta, format per dos productes: Netejador especial + Protector emulsió.

1. Ús del kit de neteja. Gel netejador amb base d’aigua que elimina taques de bolígraf, tinta, llapis i marques de goma. S’ha d’aplicar per deixar la superfície sense cap residu abans d’aplicar el Protector emulsió.

2. Protecció Sikkens. Emulsió que revifa el color i brillantor de la fusta, hidròfug i resistent als raigs UV. Aquests dos senzills passos s’han de realitzar dos cops l’any (Primavera i Tardor).

Iscletec només recomana productes Sikkens per aconseguir un resultat òptim i instantani.

Pots adquirir-los al següent enllaç