08/09/17 | ISCLETEC

#COLOROFTHEMONTH: COLOR MOCCA

General

Noticia MOCCA
Iscletec dóna l’opció de personalitzar al màxim les finestres i balconeres, tant en la seva tipologia, en la fusta emprada, com en la tria del color, sempre a mida i adaptant-se als requeriments de la construcció.

Aquest mes, el #ColoroftheMonth va directament relacionat amb el Projecte COLÓN. Les finestres i balconeres d’aquest edifici han estat tintades del color MOCCA, que aconsegueix la màxima harmonia amb el disseny original de l’edifici i amb l’arquitectura històrica de Barcelona.

Es tracta d’un color sòlid, que transmet resistència, confiança i permanència, ideal per un edifici amb tants anys d’antiguitat, considerat Patrimoni Històric de Barcelona. Així doncs, aquesta acollidora i càlida tonalitat, descriu perfectament la tradició de l’edifici, un emblema de la ciutat.

Els vernissos d’Iscletec son totalment ecològics i respecten la transpiració i textura natural de la fusta. A més, són molt resistents a l’exterior i amb protecció als raigs ultraviolats, evitant les esquerdes dels vernissos sintètics.