23/03/17 | ISCLETEC

#ColoroftheMonth. El color del mes d’abril

General

color del mes abril marzo 2017
A Iscletec, tens la possibilitat única de personalitzar el color de les finestres.

Et presentem el nostre nou projecte #ColorOftheMonth, amb el qual anirem mostrant l’àmplia gamma de fustes i de colors personalitzats que oferim, així com les infinites possibilitats per combinar l’estètica interior i exterior del seu espai.

Aquest mes, donem la benvinguda a la primavera; s’acaba l’hivern, pugen les temperatures i tenim més hores de Sol. No hi ha millor manera de gaudir del color del mes que envoltant-te d’ell: el color de la naturalesa. Parlem del #ColorOfApril: fusta de pi amb un vernís a l’aigua sense tint.

La fusta de pi aporta una magnífica sensació de calidesa i lluminositat que fa els espais més confortables; i es caracteritza per ser una fusta de proximitat, per les seves propietats naturals, pels seus acabats i per la seva durabilitat.

Aquesta aparença natural, es preserva amb un vernís a l’aigua sense tint, que respecta el color i la puresa de la fusta. A més, protegeix la fusta de factors externs i deixa evolucionar aquelles tonalitats que envelleixen de forma natural amb el pas del temps, adquirint una bonica combinació de tons grisos i terrosos.