01/02/13 | ISCLETEC

Kit de manteniment Sikkens

General

Al igual que la teva pell, però només dos cops l’any.
La fusta, com element natural, necesita un mínim de manteniment durant l’any, com el tractament Sikkens (Detergent + Hidratant), garanteix que la fusta d’exterior de les finestres estigui protegida.

El kit de Mantenimient Sikkens és sencill i fàcil d’utilzar, no necesita tractaments prèvis, màscares o d’altres elements de protecció, i la seva aplicació és ràpida amb un resultat inmediat, seguint els 3 punts següents y fer-ho dos cops l’any.

1 Neteja superfície
Netejar la superficie de la fusta exterior amb un drap humit.

2 Aplicar el Detergente
Diluir el Detergent Sikkens amb una mica d’aigua (aproximadamente un 10% d’aigua) i aplicar el detergent diluit sobre la fusta de forma suau i uniforme amb un drap humit

Nota: El Detergent Sikkens no és apte per a superficies encerades, olioses o porosas, en superficies delicades s’aconsella realitzar un prova preliminar.

3 Aplicar el Gel Hidratant 
Una vegada aplicat el detergent, agafi una esponja compactada Sikkens i humitegi-la amb aigua fins que con agua hasta que adquiera su forma natural, aplique el Gel Hidratante Sikkens sobre l’ esponja, i apliqueu sobre la fusta seca i de forma suau i uniforme.

Nota: S’aconsella que la temperatura exterior sigui d’entre 15 a 25º, no aplicar en hores punta de sol.

Veurà que en 15 minuts després del tractament, la fusta ha quedat com el primer dia: Neta, brillant i hidratada., amb només 3 pasos sencills i ràpids, garanteig la vida de la fusta contra els elements atmosfèrics.