26/11/15 | ISCLETEC

Iscletec llança la campanya “Gaudir del silenci a Barcelona”

General

NOTICIA-2-CAT

Les finestres de fusta d’aquesta prestigiosa marca catalana ofereixen la màxima estanquitat acústica

La marca de finestres de fusta Iscletec, amb més de 30 anys d’experiència al sector, ha llançat la campanya “Gaudir del silenci a Barcelona”, en el marc del seu pla de màrqueting “Vestim Barcelona”.

“El lema de la campanya sembla un contrasentit -explica Gonzalo Fernández, gerent de la companyia-, perquè sabem que Barcelona és una de les ciutats més sorolloses d’Espanya. Les obres de la cantonada, el clàxon d’un taxi, la sirena de l’ambulància, el soroll del bar de copes de sota… Però gaudir del silenci a la nostra ciutat és possible amb Iscletec, només depèn de tu“.

Les finestres de fusta que fabrica Iscletec ofereixen el màxim aïllament acústic. Aquesta empresa familiar proposa les finestres Iscletec 68 i Iscletec 78, finestres de fusta laminada o mixta (alumini-fusta), amb els prestigiosos ferratges de la firma Maco i amb vidres d’una o doble cambra Climalit Silence. Aquests cristalls a més poden integrar en la seva composició un vidre laminat de seguretat, SGG StadipSilence.

A més de la protecció acústica, els tancaments d’Iscletec ofereixen màxima estanquitat tèrmica, el que permet un considerable estalvi en la factura de la calefacció, ara que arriba el fred de l’hivern. Les finestres, les portes i els portons de fusta d’Iscletec garanteixen així màxim confort i benestar a casa o a l’oficina, i ho fan amb estil i personalitzant fins a l’últim detall que es desitgi, seguint la tradició dels edificis barcelonins.

Aquesta acció s’emmarca en la campanya #VestimosBarcelona, que Iscletec ha llançat amb avantatjoses condicions de finançament amb el Banco Popular per renovar les finestres de Barcelona.

El resultat de la investigació i el desenvolupament que ha portat Iscletec en matèria d’aïllament acústic i tèrmic es pot veure al vídeo de la campanya “Gaudir del silenci a Barcelona”:

Veure vídeo “Disfrutar del silencio de la ciudad, depende de ti”: https://www.youtube.com/watch?v=KE7CKKd4tAo

Més informació: Iscletec: T. 93 794 62 02 iscletec@iscletec.com