23/04/15 | ISCLETEC

Iscletec més sostenible que mai

General

Després de la recent col·laboració amb ECO Lab, amb el projecte ECO Piso de la Barceloneta (Barcelona), i amb la tecnologia i estanqueïtat de les nostres finestres de fusta, Iscletec és més sostenible que mai.

Dia rere dia, les persones tenim més consciència de la importància de cuidar i respectar el medi ambient. Per aquest motiu, des de Iscletec tenim els materials i eines idònies per aconseguir un resultat excel·lent en eficiència energètica.

Gràcies a l’execució del disseny en la nostra pròpia empresa, la fabricació i el seguiment del mateix i la qualitat de tots els materials utilitzats són els nostres punts forts per aconseguir ser ecostenibles. Així com els nostres vernissos utilitzats: 100% sòlids a l’aigua, ecològics i d’última generació, respectant la transpiració, la textura i vetat natural de la fusta.

A més, Iscletec disposa d’una extensa col·lecció en finestres de fusta laminada i mixta (fusta i alumini), amb formats referents en tota Europa, que li permeten oferir la màxima garantia en eficiència energètica i estalvi, cobrint les necessitats més exigents de països amb climes extrems o països amb un contrast de temperatura entre les estacions d’hivern i estiu, com és el cas del nostre.

Tots els productes Iscletec han estat assajats en laboratoris certificats, notificats i avalats sota l’acreditació ENAC, complint tots els requisits de qualitat CE i del seu compromís amb el medi ambient.

Mostra de la sostenibilitat dels materials Iscletec és la col·laboració realitzada amb Can Nova per a la realització de projectes ecosostenibles.

Aquí us deixem amb el vídeo de presentació i amb algunes imatges de l’esdeveniment.

iscletec_ iscletec_1 iscletec_2 iscletec_3 iscletec_4 iscletec_5 iscletec_6 iscletec_7 iscletec_8