04/07/17 | ISCLETEC

NOU PROJECTE LA DIANA, EN COL·LABORACIÓ AMB RÄS STUDIO

General

RaswebBO
Iscletec té l’honor d’anunciar-vos el llançament d’un nou projecte urbanístic: La Diana, una col·laboració amb RÄS Studio.

Aquest taller d’arquitectura de Barcelona té una sòlida trajectòria i un fort posicionament en el sector, i compta amb un ampli catàleg de projectes que es caracteritzen per la seva arquitectura reflexionada però eficaç, sensible però atrevida i tan assequible com impactant.

La Diana, és un espai arquitectònic que comporta el gran treball de vincular dues zones totalment independents amb la mateixa estètica i funcionalitat: un local comercial a la planta baixa i un habitatge a la planta superior.

En ple barri de Gràcia de Barcelona, aquesta construcció minimalista, posseeix influències de l’arquitectura industrial barrejades amb tocs rústics: bigues a la vista, formigó, parets de maó, grans finestrals, línies rectes i una barreja de blanc, fusta i elements metàl·lics, que donen un toc molt modern a l’espai. Es tracta d’un espai obert i diàfan, que dóna sensació d’amplitud gràcies a la llum que es projecta a través dels seus grans finestrals.

Iscletec ha dissenyat totes les finestres, balconeres i portes de fusta d’aquesta construcció amb el seu model Iscletec 68, fusta laminada de pi de 68mm de gruix. La fusta laminada resulta en un producte més resistent i estable, que aporta seguretat, estanquitat i aïllament a l’espai.

Per tal d’afegir més prestacions als tancaments, s’han instal·lat vidres de seguretat PS de doble vidre, que proporcionen més seguretat i protecció a l’espai. A més, totes les finestres i balconeres estan reforçades tèrmicament per impedir que l’energia generada escapi a l’exterior, aconseguint un vidre de baixa emissivitat (o low-e) que genera un estalvi econòmic. Tots els tancaments estan segellats amb les prestigioses ferramentes de la firma MACO, que representen el disseny, la seguretat, l’eficiència energètica i la durabilitat, treballant amb el més elevat nivell de qualitat.

Les finestres estan tintades del color requerit pel client amb vernissos inodors, ecològics i d’última generació, que donen harmonia a l’espai. Iscletec disposa d’una àmplia carta de tints per personalitzar al màxim les finestres i realitzar el color a mida.

Descobreix cada un dels magnífics detalls d’aquest projecte de Barcelona, una col·laboració amb el reconegut estudi d’arquitectura RÄS studio.

Totes les imatges han estat preses pel fotògraf Adrià Goula.