13/02/17 | ISCLETEC

Nou projecte Ressò-SANT MUÇ

General

iscletec premis ressò Solar Decathlon Europe 2014 2017

Iscletec té l’honor d’anunciar-vos el llançament d’un nou projecte urbanístic: la Casa ECO-RESSÒ.

Un espai arquitectònic sostenible que té com a objectiu donar resposta al context de crisi econòmica, social i mediambiental actual.

Aquest avantguardista projecte neix de l’esforç i la il·lusió de l’equip Ressò, format per 50 estudiants d’arquitectura de la UPC i la ETSAV, juntament amb professors i antics membres d’altres projectes realitzats.

Com un dels patrocinadors que ha recolzat aquest projecte social, ens hem encarregat del disseny i la fabricació de totes les finestres i balconeres de fusta, utilitzant el nostre model Iscletec78 en aquest original espai que convida a practicar un estil de vida més sostenible i respectuós amb el medi ambient.

El prototip d’aquest espai va ser guanyador del 1r premi en Arquitectura, el 1r premi en Innovació, el 1r Premi EuroSolar i el 3r Premi d’Urbanisme al Concurs Solar Decathlon de Versalles 2014, que va tenir lloc el 12 de juliol del 2014 a París.

Degut a la seva eficiència i sostenibilitat, aquest prototip s’ha materialitzat de forma permanent al barri de Sant Muç de Rubí (Barcelona) on el podeu trobar des del passat 10 de febrer, dia de la seva inauguració. Aquesta casa-prototip donarà un servei al barri i ajudarà a crear una millora social i energètica de manera gratuïta, gràcies a la seva autosuficiència.

Descobreix aquest exemple de sostenibilitat i innovació, un gran projecte que demostra la capacitat de crear una arquitectura sostenible i compromesa, que optimitza l’energia i que protegeix el medi ambient.

Gaudeix d’una nova generació d’espais sostenibles que donen servei a tots els ciutadans: VEURE PROJECTE

CASA ECO- RESSÒ. Av. Can Tapís, 197. 08191 Rubí (Urbanització Sant Muç), Barcelona.