He leído y acepto las
condiciones de protección de datosventanas de madera

Iscletec presenta el seu últim projecte en una preciosa i lluminosa casa a Sant Cugat (Barcelona),
canviant totes les finestres i balconeres per les seves finestres de fusta Iscletec78.

A més, en aquest projecte, Iscletec s'havia d'enfrontar a unes persianes ja instal•lades en l'habitatge, gràcies a que Iscletec dissenya i fabrica tots els seus tancaments, aquesta problemàtica no va ser cap impediment per poder realitzar les noves balconeres i finestres de fusta, juntament amb les persianes existents, integrant-les en un mateix conjunt.

Per a aquesta ocasió, es va escollir el model Iscletec78 amb vidre de doble càmera Planitherm amb màximes prestacions tèrmiques i acústiques.

ventanas de madera

Planta baixa

Les noves balconeres de fusta de Iscletec, que es van instal•lar en la planta baixa, han aportat a aquesta bonica casa, una nova amplitud i accés al jardí com a les altres parts exteriors de l'habitatge, per mitjà de les seves practiques balconeres correderes.

D'aquesta manera i gràcies a les balconeres dissenyades i fabricades a mida, es permet gaudir del jardí i del seu porxo, des de cadascuna de les sortides exteriors de la casa.

ventanas madera
ventanas madera

Planta superior

La planta superior, formada per una àmplia i diàfana sala a quatre vents, tenia unes finestres d'obertura convencional.
Iscletec veient la possibilitat que oferia aquesta impressionant sala amb vista 360 graus, va dissenyar i fabricar unes noves finestres panoràmiques i oscil•lo-batients, atorgant a l'espai una incomparable entrada de llum i vistes a tot el paisatge a quatre vents que oferia l'habitació, i que abans no en gaudia.

A més, la basculació de les finestres permet l'entrada de la brisa de forma natural, podent obrir les finestres fins i tot amb les cortines i la facilitat de la neteja del vidre a dues cares, sense cap tipus de complicació ni risc.

ventanas de madera

Color personalitzat

D'acord amb l'interiorisme de la casa, totes les finestres de fusta han estat vernissades i tractades segons el gust del client, realitzant proves prèvies fins a l'aprovació final.

Iscletec ha tractat les finestres segons la seva orientació, de manera que la part externa de les finestres i balconeres, per la seva alta exposició solar, s'ha aplicat un vernís superior que aporta mésprotecció a la fusta; i per la part interior, s'ha optat per un vernís mat que respecta el tacte natural de la fusta, acaronant i respectant el seu propi color i dotant-la de la calidesa que la caracteritza.

Els vernissos utilitzats, com sempre, són inodors i de fàcil manteniment, 100% sòlids a l'aigua, ecològics i d'última generació, respectant la transpiració, textura i vetat natural de la fusta.

Molt resistents a l'exterior i amb protecció als rajos ultraviolats, evitant així les esquerdes dels vernissos sintètics.

ventanas madera

ISCLETEC78Finestra de fusta laminada de 78 mm. d'ample.

Bastidor de fusta laminat de 90 a 115 mm. d'ample.

Cristall de doble vidre per a un ample fins a 40mm. de grossor.
Diferents opcions de muntatge: cristall de seguretat PS, Planitherm cristalls amb màximes prestacions tèrmiques, Cristalls Silence amb majors prestacions acústiques.

Ferratges de la prestigiosa firma Maco. Descobreixi els nostres models de Ferratges.

Màxima estanqueitat: Triple junta de goma (dos d'estanqueitat i 1 de trencament de so)

Tancament de seguretat: diversos punts d'ancoratge amb ferratges WK1, WK2 i WK3, tant horitzontals com verticals.

Ribet: amb dos tipus d'acabats, Lineal o Ornamental.

Obertura finestra 180º

Opció Finestres Oscil·lobatents.


Comparteix el projecte
compartir en facebook compartir en twitter enviar por e-mail compartir en pinterest