05/05/17 | ISCLETEC

BLAU PROVENÇAL: UN NOU PROJECTE D’ISCLETEC

General

AZUL PROVENZAL NUEVO PROYECTO ISCLETEC
Presentem el nou projecte d’Iscletec: aquesta bonica casa del Prat de Llobregat (Barcelona) en la qual predomina el color Blau provençal que, juntament amb el blanc, està present en tots els tancaments exteriors de l’habitatge.

Aquest projecte, nascut al Mediterrani, destaca per la seva lluminositat i color gràcies al conjunt de finestres, portes i balconeres, dissenyades mimant fins a l’últim detall i amb la precisió i qualitat habituals d’Iscletec.

Aquest habitatge unifamiliar compta amb un magistral monobloc format per una balconera blanca de 4 fulles, que queda recollida a l’interior, i unes persianes blaves de fusta de llibret. Tot el conjunt dissenyat, permet un infinit joc d’obertures, ventilació i total control de la llum solar.

Les grans balconeres, tenen un disseny amb una part mòbil, a través d’un mecanisme en ziga-zaga, i una part fixa a la zona superior. A més, les persianes de fusta amb sistema de llibret, atorguen una gran personalitat a la casa per la seva alçada i tonalitat.

casa azul provenzal

Les finestres de fusta de les plantes superiors han estat protegides també per unes portes de llibret, on s’han incorporat uns discrets mecanismes de subjecció per evitar cops quan aquestes queden recollides a la façana.

Tanmateix, Iscletec ha estat responsable de la resta de finestres i persianes de l’habitatge, de les balconeres que accedeixen al jardí exterior, així com de la porta principal, tintada del mateix BLAU PROVENÇAL, un color que fa d’aquest projecte un espai únic i amb molt d’encant.

Iscletec facilita els seus productes de fusta dissenyats i fabricats a mida, sempre mimant fins a l’últim detall i amb el més disseny més innovador.

Blau Provençal, el nou projecte d’Iscletec que t’enamorarà.