He leído y acepto las
condiciones de protección de datos

LÍNIA NC


WIN

LINE

16


finestres de fusta

La nova línia de Control Numèric - Winline16 de Biesse, permet a Iscletec fabricar dissenys totalment personalitzats, siguin el complexos que siguin. Però, sobretot, amb un control total en la seva fabricació i mecanitzat, i una major agilitat en els terminis de lliurament.

Finestres fabricades 100% en fusta amb el perfil Iscletec 78 i Iscletec 92 amb vidres d'altes prestacions que responen a les més altes exigències d'aïllament tèrmic, acústic i de seguretat.

finestres de fusta
finestres de fusta

Iscletec centra quatre clars objectius amb la nova línia multicentre NC:

1

MAJOR CAPACITAT: Directe al fuster - KM0.

Iscletec treballa habitualment amb fusters autònoms i petits tallers en tota l'àrea de Catalunya, que necessiten una major capacitat productiva o dissenys personalitzats que responguin a més a les prestacions acústiques i tèrmiques exigides. Amb la nova línia Winline16, Iscletec augmentarà exponencialment la seva capacitat i rapidesa.

2

MAJOR FABRICACIÓ DE PORTONS DE LLIBRET I MALLORQUINES

La nova línia permet a Iscletec respondre a la creixent demanda de portons i persianes de llibrets, fabricats en fusta. En aquest cas, Iscletec sempre ha ofert un servei nacional, cobrint comandes en tota la península, col·laborant amb altres industrials, com en projectes puntuals per a arquitectes o interioristas.

3

MÀXIMA ESPECIALITZACIÓ AMB FINESTRES 100% A LA CARTA.

Iscletec sempre ha fabricat “finestres úniques”.
Finestres i balconeras fabricades per a complir sigui com sigui el requeriment. Finestres de fusta per a exclusius palauets modernistes fins a avantguardistes habitatges signats per reconeguts estudis d'arquitectura, com per a habituals reformes de particulars que desitgen unes finestres de fusta que aportin el més alt nivell d'aïllament, protecció i seguretat.

4

TOTAL CONTROL I MÀXIMA QUALITAT EN LA FABRICACIÓ

Iscletec sempre ha cuidat la total qualitat en les seves finestres, un treball exhaustiu i rigorós de tots els processos alhora que lent i en molts casos manual. Amb la nova línia Winline16 Iscletec fabricarà les finestres amb el mateix rigor i màxima qualitat, però sota processos automatitzats que milloren el rendiment i productivitat

finestres de fusta

Un servei directe que sempre ha sabut respondre amb encertats dissenys exclusius, tant en les seves formes personalitzades com en els acabats, amb colors i vernissos a la carta, a més de la possibilitat de “texturar” la fusta amb l'acabat rústic “tall de serra” o l'acabat “erosió”.


Un procés integral, des del disseny personalitzat, fabricació i mecanitzat en les seves instal·lacions de Sant Iscle de Vallalta, en el cor del massís litoral del Montnegre, fins al muntatge final, amb un equip propi de muntadors.
Un treball que acarona acuradament, per a assegurar la TOTAL SATISFACCIÓ DEL CLIENT, amb un servei post venda i seguiment de l'estat de les finestres instal·lades per a garantir el correcte manteniment i durabilitat al llarg dels anys.

finestres de fusta

SEMPRE EN MOVIMENT...

Exclusivitat, disseny i màxima protecció...