04/10/16 | ISCLETEC

ISCLETEC I+D: Innovació, Disseny, Prototips…

General

3 balconeras desarrollar Hotel&Boutique modelo Iscletec 78 ISCLETEC I+D ventanasdemadera barcelona woodwindowsDescobreix els diferents processos
que desenvolupa el departament d’I+D,
per aconseguir les millors finestres de fusta, úniques al mercat.

El departament d’I+D no cessa a desenvolupar noves i innovadores solucions per aconseguir finestres i balconeres úniques al mercat. Noves finestres dissenyades i fabricades a mida, satisfent tots els requeriments del client, a més de cobrir la màxima estanqueïtat acústica-tèrmica, i eficiència energètica.

Prova d’això, són els diferents prototips que desenvolupa el departament d’I+D de Iscletec per aconseguir fabricar finestres de fusta úniques al mercat, com és el recent projecte de l’Hotel&Boutique situat en la població d’Arenys de Mar.

L’hotel&Boutique projectat amb grans obertures de forma circular en totes les plantes, exigia una balconera que formés un conjunt circular amb els mínims muntants o separadors possibles, buscant una harmonia visual en l’exterior i interior.

Iscletec va dissenyar un prototip amb una formidable solució per a aquesta gran obertura, un conjunt de 3 balconeres dividides en 4 cristalls, amb 1 balconera en cada extrem i una balconera de dues fulles en forma de “v” amb angle extrusionat, aportant una magnífica solució i demostrant el seu ampli coneixement, i l’última tecnologia en fabricació de finestres de fusta.

L’arquitecte, al costat del interiorista i la propietat de l’Hotel van quedar sorpresos alhora que plenament satisfets gràcies a la tècnica aplicada en aquest prototip, demostrant així, la solució ideal per a les obertures circulars de l’hotel.

A més, l’Hotel&Boutique com a principal atribut té el descans i la sofisticació, tots dos aconseguits, gràcies a l’elecció del model Iscletec 78, el descans perquè el model escollit ha estat muntat amb doble vidre acústic,
garantint així la màxima estanqueïtat acústica, i la sofisticació, perquè les finestres de fusta de Iscletec atorguen als interiors de les habitacions una incomparable sensació de benestar, intimitat i cuidat disseny.

Un nou projecte, que situa al fabricant de finestres i balconeres de fusta, Iscletec,
com a referent en el disseny, innovació i tecnologia, elegància i màximes prestacions acústiques i tèrmiques.

Visiti el nostre canal de youtube per conèixer més sobre les nostres finestres de fusta, i aprofita per saber més de tots els nostres treballs a la nostra secció de projectes.

ventanas de madera Barcelona Arenys de Mar Hotel Boutique con ventanas de madera la Roca Village ventanas de madera ángulo