18/04/17 | ISCLETEC

#IscletecInnova. Ferratges d’obertura lògica.

General

herrajes innova iscletec apertura
Avui #IscletecInnova anunciem els nostres nous ferratges d’obertura lògica de MACO.

Tot usuari coneix el funcionament tradicional d’una finestra oscil·lobatent: obrir abans d’oscil·lar. Però, i si aquesta es troba en un espai on la seva obertura ha de ser restringida però, en canvi, la posició de oscil està permesa?

Ara, amb Iscletec, no caldrà preocupar-se dels inconvenients o perills que pugui ocasionar una finestra tradicional, tant en l’àmbit privat (amb nens o convidats) com en edificis públics (hospitals, geriàtrics, escoles, llars d’infants o hotels). Amb els nous ferratges d’obertura lògica la seguretat està garantida: oscil·la abans d’obrir

Herraje apertura logica funcionamiento

El gir lliure d’aquesta finestra permet passar de la posició de tancament fins a la d’oscil·lació amb un gir de 90º. No obstant això, per poder assolir la seva total obertura, la finestra s’ha d’accionar amb una petita clau de seguretat. D’aquesta manera, si es tria aquesta opció de bloqueig, només aquelles persones que tinguin la clau podran obrir la finestra.

Amb aquest nou ferratge, Iscletec segueix innovant i oferint la màxima seguretat, tranquil·litat i comoditat a tots els usuaris, sempre assegurant la major qualitat i el servei més especialitzat.