19/01/15 | ISCLETEC

MÀXIMA PROTECCIÓ I DURABILITAT – Els dos factors més importants per a aquest nou projecte.

General

PROJECTE2

Iscletec, ja present amb diversos projectes al Pirineu, consolida els seus tancaments de fusta per a l’alta muntanya, gràcies a les màximes prestacions tèrmiques i aïllants.

Les finestres de fusta d’Iscletec són ideals per a les dures i canviants condicions que sofreixen aquestes latituds, amb temperatures en les estacions d’estiu que superen els 30ºC fins a les nits fredes d’hivern amb 15 i 20ºC negatius, a més de la durabilitat en els seus vernissos i tints que suporten els rajos UV que són més agressius en aquestes cotes.

Iscletec descobreix el seu últim projecte amb el disseny i fabricació de totes les finestres i portons de fusta en aquesta preciosa casa situada a la vall de la Cerdanya Francesa
i a portes de l’emblemàtic Puigmal (2.913m).

Lluny del que es pot creure, el model triat per a aquestes exigents condicions ha estat Iscletec68, el primer model que ofereix al seu catàleg Iscletec,ja que és aquest primer model, una mica més econòmic, garanteix la màxima durabilitat i estanqueïtat en l’habitatge.

Des d’Iscletec agraïm la confiança i l’afecte que ens ha ofert el propietari d’aquest magnífic habitatge, desitjant-li que gaudeixi d’aquest incomparable paratge.