17/07/15 | ISCLETEC

Finestres de fusta amb Denominació d’Origen

General

Volem obrir-vos les portes de les nostres instal·lacions per mostrar-vos tot el nostre procés de fabricació:

Des de l’origen i selecció de les millors fustes, fins al seu posterior tractament, disseny, fabricació, personalització i la seva corresponent col·locació final.

Un procés exhaustiu en el qual prenem a cada moment consciència del medi ambient, així com la garantia en la conservació de la naturalesa.

Per aquest motiu, i de màxima importància per a nosaltres, és que la fusta que utilitzem, ja sigui pi, castanyer o altres fustes, procedeixin sempre de boscos gestionats i certificats. Fidels als nostres valors de responsabilitat, sostenibilitat, medi ambient i amb això, un futur millor per a les noves generacions.

Gràcies al nostre departament de Màrqueting i comunicació, i a la implicació de tot el nostre equip, hem pogut realitzar aquest reportatge gràfic, format per 5 capítols, on coneixeràs el nostre dia a dia, el nostre procés d’elaboració des dels boscos fins a la col·locació de les finestres, i compartir la nostra passió per la fusta, per l’entusiasme de la perfecció i per contribuir a tenir un futur millor, més ecològic i sostenible.

Descobreix els capítols, finestres de fusta amb denominació d’origen.

A partir del 24 de juliol, t’enviarem un capítol cada 15 dies!

A més a més, podràs compartir amb els més petits les nostres il·lustracions de cada capítol, descarregant-te un pdf A4 amb el dibuix del nostre capítol, perquè junts, pintem un món més ecològic i sostenible.

KM0-ENG