12/09/17 | ISCLETEC

Coneixes totes les possibilitats que ofereix Iscletec a la seva web?

General

ExprimeIscle
Des de fa uns mesos, Iscletec ha anat renovant alguns dels seus apartats web per oferir un servei òptim, facilitar l’accessibilitat i dinamitzar la navegació web.

Descobreix totes les noves i millorades seccions d’Iscletec:

FORMATS.
Aquest apartat reflecteix l’infinit ventall de possibilitats que ofereixen els tancaments de fusta d’Iscletec. Totes les formes i tipologies que puguis imaginar en un format web visual i pràctic, que et permet escollir, amb més facilitat, la que millor s’adapti a les teves necessitats constructives.

FERRAMENTES.
Iscletec presenta tots els models de ferramentes especials d’última generació de MACO, amb les seves respectives imatges i característiques detallades en aquest apartat web.

Gran format, sense obstacles, màxima ventilació, obertura lògica (especial nens), màxima seguretat i protecció, finestres i balconeres corredisses, ferramentes anti-corrosives i de màxima durabilitat, un maneta per a cada estil i, finalment, porticons i porticons. Aquestes són les tipologies de ferramentes que ofereix Iscletec, juntament amb MACO, per aportar encara més prestacions en les teves finestres i balconeres de fusta.

FERRAMENTES – Fitxes
L’apartat de ferramentes es complementa amb unes còmodes fitxes tècniques, que amplien la informació de cadascuna de les tipologies de ferramenta de MACO.

A la secció de FITXES, trobaràs 38 PDFs que resumeixen les característiques dels models i demostren per què som líders en qualitat, disseny, i estanquitat acústica i tèrmica a les nostres finestres i balconeres de fusta.

Iscletec, un món de prestacions, no te les perdis.