15/11/17 | ISCLETEC

EXTREMA SEGURETAT, VENTILACIÓ I PROTECCIÓ

General

emotionoscilo
Amb les moderns ferramentes MACO, Iscletec és capaç de plantejar i incorporar tot tipus de sistemes de tancaments per augmentar les prestacions a cada projecte i respondre, així, a tots els requeriments del client.

El magnífic habitatge de l’Eixample de Barcelona, situat a l’àtic d’un històric edifici, demanava una protecció extra i seguretat especial per a nens, ja que les seves grans obertures, disposades més baixes del que és habitual, se situen a moltes plantes d’alçada, fet que suposa un perill extra per als inquilins.

Per garantir la total tranquil·litat de la família, Iscletec ha instal·lat la línia de ferramentes EMOTION en totes les finestres i balconeres, reforçades amb un botó de seguretat que dificulta l’accés a la seva obertura. Les robustes manilles de cada un dels tancaments, consoliden l’alt nivell de protecció anti-furt i anti-obertura i proporcionen infinites prestacions de disseny, adaptant-se harmoniosament a l’estètica de l’apartament.

A més, per a una òptima ventilació de l’habitatge, s’ha incorporat la funció d’oscil·lació a tots els tancaments per a més comoditat. Aquesta opció, augmenta les possibilitats de l’oscil de manera segura, gràcies a la seva reduïda obertura, i possibilita una ventilació energèticament eficient.

Iscletec, un món de prestacions.