08/01/24 | ISCLETEC

NOU CATÀLEG IMPRÈS ISCLETEC

AQUEST 2024, T’INSPIREM…
Comencem l’any aconsellant una lectura més gran en paper, i una reducció de l’ús dels mòbils i tablets per als moments de descans i de reflexió.
Tots rebem milers d’impactes treballant davant de la pantalla i al nostre dia a dia, i volem que aquest any sigui un any d’inflexió a les nostres vides, recuperant la lectura i el benestar que et dóna el paper.

Paper, procedent de boscos gestionats sota el segell FSC, com les nostres finestres i balconeres de fusta, units en un nou catàleg imprès, que presentarem el proper mes de febrer.

Estem molt orgullosos d’avançar-vos aquest nou catàleg imprès, amb la recopilació dels darrers projectes i repàs dels treballs més destacats, al llarg d’aquests anys.
Un catàleg imprès que podrem a la venda, amb el cost real de la seva producció, assumint el cost de l’enviament perquè puguis gaudir de la tranquil·litat i el benestar que t’aporta la lectura en un suport tradicional.

Com saps, com més producció menor serà el cost per catàleg, així que si et pogués interessar el nou catàleg escriu-nos a iscletec@iscletec.com amb l’assumpte: CATÀLEG ISCLETEC.

Amb aquest simple gest, ens ajudaràs a reduir costos per unitat.

Mentrestant, t’aconsellem aquest llistat de grans llibres sobre l’arquitectura, salut i benestar, que ens presenta el compromès estudi SLOW, per inspirar-te en els propers projectes, i fomentar una major arquitectura i construcció ECO responsable, entre tota la societat.

 

 

 

1) Material Health – @healtymaterialslab (2023)
L´organització pionera en divulgació sobre toxicitat de materials recull opinions d´experts per al disseny de #espaissaludables

2) La oficina en casa – @elisabet.silvestre (2022)
Una de les principals divulgadores de salut despais habitats ens dóna les claus per crear ambients de treball creatius i saludables.

3) El libro del clima – Greta Thunberg (2022)
L’activista @gretathunberg recopila assajos imprescindibles dels activistes i #científicsclimàtics més destacats del planeta.

4) El Croquis – IBAVI (2023)
Monogràfic @el_croquis sobre l’Institut Balear d’Habitatge @ibavi.goib, que gestiona la promoció pública i afronta l’emergència habitacional i climàtica.

5) Upscaling Earth (2019)
Martin Rauch, expert internacional en prefabricació de tàpia erden, indaga, juntament amb l’arquitecta Anna Heringer i la urbanista Lindsay Howe, sobre el potencial de la terra com a substitut del formigó

6) Los límites minerales del planeta – Antonio y Alicia Valero (2021)
El treball daquests enginyers termodinàmics és fonamental per comprendre els límits del planeta i els riscos de consumir recursos desmesuradament.

7) Earth for All. A survival guide for Humanity (2022)
Aquest llibre exposa què significa el canvi de sistemes que permeti a la humanitat dissenyar un futur habitable en un planeta finit.

8) Libérate de tóxicos – Nicolás Olea (2019)
Després d’anys de recerca al camp de medi ambient i salut, el Dr. Olea ha creat una guia per evitar l’exposició quotidiana a tòxics.

9) Reimagining #sustainable cities – Stephen Wheeler y Christina Rosan (2021)
Des d’una perspectiva ecològica i social, aquest llibre identifica les accions necessàries de #dissenyurbà per millorar la qualitat de vida i salut de les nostres ciutats.

10) Less is More – Jason Hickel (2020)
L’@drjasonhickel proposa el #decreixement i la reconnexió amb el món natural com a solució a la #crisisclimàtica