19/04/18 | ISCLETEC

NASCUDES A LA MEDITERRÀNIA

mediterraneo-ca
Presentem la nostra col·lecció de CASES MEDITERRÀNIES que han confiat en el treball i qualitat d’Iscletec per als seus tancaments de fusta, en unes condiciones tan característiques com les que es troben a prop del mar.

SEGURETAT I SOSTENIBILITAT A LA COSTA BRAVA
A la Costa Brava, trobem aquesta residència unifamiliar amb esplèndides vistes, i un luxós estil mediterrani.
MÉS INFORMACIÓ

BLAU I LLUMINOSA. PRECISIÓ I QUALITAT ISCLETEC
Una balconera de 4 fulles i unes exquisides persianes de fusta de llibret, que deixen entrar tota la llum natural a l’habitatge.
MÉS INFORMACIÓ

ROMÀNTIC & FUNCIONAL. PALAUET MODERNISTA
En un espectacular entorn natural, aquest palauet modernista compta amb la qualitat d’Iscletec per a les portes, finestres, balconeres i porticons amb elevades prestacions aïllants i estètiques.
MÉS INFORMACIÓ

ESTÈTICA I FUNCIONALITAT AMB MAGNÍFICS DETALLS DE QUALITAT
Una construcció minimalista: bigues a la vista, formigó, parets de maó, grans finestrals, línies rectes i una barreja de blanc, fusta i elements metàl•lics …
MÉS INFORMACIÓ

MUNTATGE SINGULAR A LA COSTA DEL MARESME
Productes únics i totalment personalitzats que reforcen el concepte arquitectònic de l’edifici: finestres i balconeres de màxima resistència.
MÉS INFORMACIÓ

PORTES, FINESTRES I BALCONERES DE FUSTA QUE PROTEGEIXEN TOTA LA VIDA
Exposades directament a les inclemències del temps, amb l’última generació de materials sostenibles i ecològics, aporten als habitatges seguretat, disseny i protecció acústica i tèrmica.