17/10/18 | ISCLETEC

Nou projecte: Casa a la vall de la Cerdanya

Antigament aquesta edificació era una masia tradicional de la Cerdanya, que s’ha transformat fins convertir-se en una casa Passivhaus. Reuneix tots els requisits que demana el seu entorn natural, té un cost energètic molt baix i optimitza els recursos existents a través de diferents tècniques passives.

EXCEL·LENT AÏLLAMENT TÈRMIC I TOTAL HERMETICITAT

El model Iscletec 92 és el màxim exponent en estanquitat acústica i tèrmica: obtenim portes, finestres i balconeres de fusta laminada de 92mm de gruix, amb vidres de tres capes i triple junta de goma que proporcionen totes les prestacions necessàries per a un habitatge d’aquestes característiques.

FINESTRES I PORTES D’ALTES PRESTACIONS

La fusta utilitzada en el disseny dels tancaments d’aquesta casa a la Cerdanya és de Làrix Siberià. El làrix és el material de fusta més resistent del món, que destaca per la seva fortalesa, durabilitat i impermeabilitat.

En aquest habitatge trobem diferents formats de portes i finestres que s’adapten als espais i a la funcionalitat desitjada pel client. Entre elles, trobem finestres que compten amb la comoditat de l’oscil o, fins i tot, doble oscil. MACO proporciona ferramentes Multi Secuair per oscil·lar de manera segura i obtenir una major comoditat. Així, s’augmenten les possibilitats del tancament i s’habilita una ventilació segura totalment controlada. També s’han instal·lat moderns tancaments pivotants amb la ferramenta BILICO de MACO, que són el reflex de la unió entre disseny i utilitat. Els sistemes d’obertura pivotant MACO són diferents a una finestra estàndard, però amb el mateix equilibri, funcionalitat i estètica.

VEURE TOT EL PROJECTE