01/10/18 | ISCLETEC

Nova projecció de futur de Iscletec: al capdamunt.

A Iscletec entenem que les finestres i portes de fusta formen part d’un tot més complex. Per això, hem d’adaptar a cadascuna de les obertures en funció de les seves exigències i és imprescindible que elements com la seguretat, qualitat o la protecció constitueixin inherentment nostres productes.

Ens apassiona la fusta i tenim afany de descobrir, conèixer i mai deixar d’aprendre. Aquest esperit innovador i emprenedor és el que ens ha portat a focalitzar-nos en finestres de gamma alta que eleven les nostres capacitats a un altre nivell. Anunciem, doncs, que eliminem del nostre portfoli de productes nostre model estàndard (Iscletec 68) per especialitzar-nos en aquelles solucions amb més elevades prestacions (Iscletec 78 i Iscletec92).

Aquest gest empresarial ens dibuixa nous horitzons i ens permet ser experts en tancaments de fusta singulars i amb més possibilitats. Iniciem aquest nou camí mantenint els nostres valors i filosofia, i de la mà de grans col·laboradors que augmenten el rendiment de les nostres solucions tècniques.

Iscletec es consolida com el partner ideal en el disseny i fabricació de finestres, portes i balconeres de fusta; sostenibles, aïllants i amb protecció total. La tècnica de l’empresa juntament amb les ferramentes i vidres de major qualitat del mercat, constitueixen el tancament total més exigent que respon a projectes de grans magnituds.