He leído y acepto las
condiciones de protección de datos

Aire del Maresme


Ens encanta presentar aquests projectes que respiren Denominació d'Origen - Maresme.
Un encantador habitatge unifamiliar que ha estat reformat, amb finestres i balconeres de pi Iscletec78.
Un projecte realitzat directament amb els propietaris on hem treballat amb ells, dissenyant les diferents obertures de cada espai, la porta principal i altres tancaments en fusta, tots en ells fabricats en pi natural amb vernís incolor en l'exterior, i oli incolor a l'interior.
Un tractament exterior-interior pur, resistent i sostenible que deixa lluir la fusta del pi en el seu estat 100% original.


Eficiència energètica i seguretat

Les finestres i balconeres de fusta realitzades amb la nostra sèrie Iscletec78,
amb vidres sota emissius d'altes prestacions.
Ferratges Maco que aporten funcionalitat i seguretat.

finestres de fusta

SALÓ

La sala principal de l'habitatge la formen dues parets perpendiculars amb dues grans obertures en cada paret.

Una paret que dona accés al jardí dissenyada amb un joc de tres balconeres practicables, i un magnífic joc en “L” de cinc finestres practicables, que queden completament integrades pel calaix superior de la persiana i per un doble marc que engloba tot el conjunt.

Un conjunt que permet la màxima entrada de llum natural a la sala i integració amb el paisatge exterior, a més de la ventilació si obrim les finestres íntegrament, quedant recollides en cadascuna de les parets.

finestres de fusta
finestres de fusta

MENJADOR

finestres de fusta
finestres de fusta

El menjador situat en un pla superior que li dona una entitat pròpia.
La sala-menjador queda emmarcada amb un joc de balconeres de 3 fulles practicables i una quarta balconera d'una fulla, totes elles amb accés directe a l'exterior. De la mateixa manera que el saló, les balconeres queden totalment unides pel calaix superior de fusta de la persiana, fabricat amb el mateix acabat d'oli natural, obtenint un bloc integrat amb una estètica impecable.

CUINA

finestres de fusta
finestres de fusta

En la cuina trobem una llarga finestra horitzontal situada just damunt de la pica i de la placa de cocció, amb obertura oscil·lo-batent, que aporta llum natural i ventilació.
El tractament en oli incolor ofereix alta resistència enfront de l'aigua i a l'ús diari de la cuina.
Normalment en aquests casos, el client preferia un altre tipus de tancament, però hem demostrat que la fusta natural protegida atorga una major durabilitat i resistència, a més de mantenir l'harmonia estètica de tot l'habitatge.

La cuina també disposa d'un agradable menjador per a un ús més diari,
format per dues allargades balconeres en cada costat de la paret principal, i dues balconeres horitzontals amb obertura oscil·lobatent.
Disseny, benestar, llum natural i ventilació en cada esmorzar, dinar y sopar.


finestres de fusta
finestres de fusta

BANYS

Finestres de fusta protegides amb oli natural enfront de l'aigua de la dutxa, mantenint el mateix disseny i acabat que la resta de la casa.

finestres de fusta
finestres de fusta

EXTERIOR

Ens dona la benvinguda una cuidada porta d'entrada dissenyada amb un joc de làmines verticals i una obertura fixa en un costat. Una porta amb ferratges Maco de seguretat, fabricada en pi amb vernís incolor en l'exterior, i oli incolor a l'interior.

Per a mantenir la integració del conjunt de finestres i balconeres de fusta del saló, a la cantonada exterior hem fabricat un revestiment addicional de fusta amb el mateix acabat.

Totes les finestres i balconeres han estat completament integrades amb la persiana exterior, a més de l'escopidor ocult, més tots els detalls tècnics i estètics que fan de la nostra sèrie Iscletec78 un referent per als amants de l'arquitectura i construcció de qualitat, responsable, sostenible i eficient.

finestres de fusta
finestres de fusta
finestres de fusta
finestres de fusta
finestres de fusta
finestres de fusta
finestres de fusta

SEMPRE EN MOVIMENT...

Exclusivitat, disseny i màxima protecció...