He leído y acepto las
condiciones de protección de datos

Sospir del Massís

Us presentem el nou projecte, situat en el cor del Massís del Garraf,
envoltat de muntanyes i bosc baix,
i envoltat en una total atmosfera de pau i benestar.


Un habitatge unifamiliar compromès a reduir al màxim el consum energètic amb sòlids pilars d'eficiència energètica i sostenibilitat.
El gran interès dels arquitectes per generar una pell natural va donar com a resultat un conjunt de capes transpirables de manera que l'habitatge respira creant una sensació de benestar interior.

finestres de fusta

finestres de fusta
finestres de fusta

Naturalment
integrada

L'habitatge construït acuradament amb maó manual de tonalitats ocres i marrons, al costat de les finestres de fusta de pi Iscletec78, vernissades en el marró fosc dels arbustos i bosc baix que impregna d'olors i color l'afable parcel·la.

Corredisses que obren l'espai exterior i interior de la planta baixa, al costat de diferents finestrals dissenyats per l'estudi i que Iscletec ha sabut fabricar-los amb total fidelitat i respondre als exigents criteris energètics del projecte. .

finestres de fusta
finestres de fusta

Revestiment
amb fusta

Iscletec a més ha fabricat amb la mateixa fusta laminada de pi Iscletec78 tota la paret de l'entrada principal i garatge.
Un exquisit treball de fusteria que ens dóna la benvinguda amb una integrada arquitectura decorativa entre pedra i fusta natural.

finestres de fusta

L'interior

Transmet pau i tranquil·litat, gràcies al color seda de la pintura mineral de les parets i dels marcs de les finestres i balconeres.
El projecte requeria dos tons, el marró fosc tintat amb vernís natural de Remmers,
i l'interior tintat amb el mateix to sedós de les parets.

Iscletec, va fer una gran feina d'equip al costat de l'empresa de pintura de la parets, aconseguint el mateix to entre la paret i el marc.
Un magnífic treball que s'aprecia des del primer moment que entres a l'interior.

finestres de fusta
finestres de fusta

finestres de fusta

finestres de fusta
finestres de fusta
finestres de fusta

Control solar,
llum i calma


Iscletec ha incorporat en totes les corredisses i finestres de fusta, venecianes d'alumini del mateix color, integrades en el marc, atorgant un ambient de serenitat, llum i tranquil·litat a tots els espais de l'habitatge.

Ventilació i seguretat

Les finestres han estat fabricades amb ferratges d'obertura lògica, sistema ideal per a garantir la seguretat dels més petits de la casa.

Aquest ferrament també té dues posicions d'obertura però en aquest cas la primera posició permet l'obertura oscil·lant i per a passar a la segona posició batent que ens permet obrir la finestra és necessària una clau.

Aquestes finestres s'han col·locat amb els premarcs encastats en l'obra i s'han segellat els marcs amb una cinta expansiva garantint una màxima estanquitat tèrmica i acústica. Per a optimitzar l'eficiència d'aquests tancaments a l'hivern i no tenir pèrdues de calor, s'ha instal·lat un sistema de ventilació mecànica (Recuperador de calor) per a renovar l'aire ininterrompudament, aquest sistema a més de purificar l'aire que entra, iguala la seva temperatura a la de l'interior. D'aquesta manera es minimitzen les pèrdues de calor que comporta un gran estalvi energètic.

finestres de fusta
finestres de fusta

Un gran projecte de l'estudi YOOS. que reflecteix en cada detall, la seva passió per la naturalesa.
Integració en l'entorn, harmonia exterior i interior, eficiència energètica, pau i infinit benestar.

finestres de fusta
finestres de fusta
finestres de fusta
finestres de fusta
Arquitecte
Estudio YOOS

SEMPRE EN MOVIMENT...

Exclusivitat, disseny i màxima protecció...