He leído y acepto las
condiciones de protección de datos

RESURRECCIÓ

d'una tradicional casa urbana

Us presentem aquest impecable projecte de hue studio,
situat al Maresme.
“Casa de Cós” és com l'estudi ha volgut expressar aquest treball, inspirat en l'arquitectura urbana tradicional dels pobles i ciutats de Catalunya, de meitat del s. XIX.

finestres de fusta

Tradicionalment, els cases de cós estaven disposats linealment al llarg del carrer i tenien un o dos pisos, amb una façana enfront del carrer i una altra enfront d'un modest jardí o pati posterior.

Un projecte, que a Iscletec hem preferit definir com a “Resurrecció”, per a realçar l'excel·lent treball realitzat de l'estudi en la rehabilitació integral de l'habitatge.

“La intervenció té com a objectiu recuperar la morfologia original de la casa i restaurar la seva naturalesa inicial a l'espai, que es va perdre i es va fragmentar al llarg dels anys a causa de diversos usos anteriors. El projecte es dedica a un exercici arqueològic que implica la recuperació d'elements preexistents, com el pati posterior, que s'havia difuminat per la construcció de volums auxiliars utilitzats anteriorment per una fàbrica adjacent.”
hue Studio

finestres de fusta
finestres de fusta

Per a aquest projecte l'estudi ens va sol·licitar unes finestres de fusta de pi, tractades amb oli incolor natural per totes dues cares, ja que les finestres i practicables no estan exposades a l'exterior.
En aquest cas, el pati és un alt i agradable porxo, protegit per unes claraboies que deixen traspassar la llum solar.
Practicables dissenyades per dos fulls, amb ferratges especials d'obertura exterior i finestres en la segona planta.

La fusta flueix per l'habitatge mantenint una harmonia en el seu color i textura, mobiliari, bigues i prestatges s'integren amb les finestres de fusta de pi en acabat natural.

finestres de fusta
finestres de fusta
finestres de fusta

Característiques
Finestres i practicables amb perfil Iscletec78.
Ferratges: Especial obertura exterior.
Fusta: Pi
Acabat: Oli natural en totes dues cares.
Vidres baix emissius amb aïllament tèrmic.

Arquitecte:
hue studio


SEMPRE EN MOVIMENT...

Exclusivitat, disseny i màxima protecció...