He leído y acepto las
condiciones de protección de datosventanas de madera
En un privilegiat enclavament del Maresme se situa aquesta magnífica casa, on Iscletec ha realitzat el seu últim projecte amb el disseny i fabricació personalitzada de totes les finestres de fusta i balconeres corredisses.
ventanas de madera
Com a novetat d'aquest gran projecte, Iscletec presenta:

Finestres de fusta en guillotinaMolt comú en el Regne Unit o a Estats Units, la finestra de guillotina permet ventilar l'habitatge sense necessitat d'ocupar l'espai interior amb la finestra oberta, gràcies al seu sistema de lliscament vertical.

Iscletec ha realitzat per a aquest projecte més de 20 finestres de fusta en guillotina, adaptant el seu model Iscletec68 al sistema de tancament de guillotina, utilitzant l'última tecnologia en lliscament vertical i en seguretat.

Control SolarUna altra de les grans novetats que presenta aquest últim treball, és la incorporació integral en totes les finestres de fusta de:
La Persiana Super-Gradhermetic.

Aquest model, referent en el sector, permet amb el seu sistema d'orientació controlar a cada moment l'entrada de llum exterior de l'habitatge fins al punt desitjat, a més del seu reconegut sistema de seguretat i la seva gran carta de colors que permet personalitzar el color de les lames.

Iscletec ha aconseguit gràcies al seu disseny i fabricació personalitzada, realitzar un conjunt únic entre finestra de guillotina i persiana, obtenint una finestra de fusta que integra totalment la persiana Super-Gradhermetic.
Una altra dels grans avantatges d'aquest conjunt, ha estat l'elecció dels cristalls baix emissius i de control solar.Color personalitzatTotes les finestres de fusta i corredisses han estat pintades amb el color desitjat pel client, realitzant proves prèvies fins a l'aprovació final.

Les pintures utilitzades són en base aigua, i complint amb tots els requisits de qualitat i medi ambient, fidels al seu compromís amb el medi ambient.5,80 metresAquesta és la dimensió de la gran corredissa que ha realitzat Iscletec per a aquest nou projecte, amb el seu model Iscletec68, una preciosa balconera corredissa de fusta pintada amb dues fulles mòbils que donen accés al magnífic jardí exterior.
ventanas madera
Un nou projecte d'Iscletec,
que aferma la seva aposta al mercat amb el disseny personalitzat
i la fabricació de les seves finestres de fusta de màxima qualitat,
aïllament tèrmic i acústic, estalvi energètic i seguretat.
finestres fusta
finestres fusta
finestres fusta
finestres fusta
coneixer el model 68 d'iscletec
Comparteix el projecte
compartir en facebook compartir en twitter enviar por e-mail compartir en pinterest