He leído y acepto las
condiciones de protección de datos
finestres de fusta

AMPLITUD

Casa Mariela

Projecte de Viva.

Abans de res, volem agrair la publicació i confiança a Viva.
Una reforma integral realitzada en un antiga casa situada al centre de Granollers, que ens demostra que amb talent i amb una visió global de les necessitats del client, es poden fer grans projectes amb pressupostos molt ajustats

“L'habitatge situat en el centre de la ciutat, té la forma de gairebé totes les cases antigues de la zona: molt estreta i molt llarga, amb façana al carrer i al pati interior. Amb cinc metres d'ample, vam proposar plantejar la casa com una sèrie d'espais connectats, sense passadissos i sense portes”.

finestres de fusta
finestres de fusta

Harmonia amb llum natural i tonalitats clares

El maó combinat amb el paviment continu i la fusta natural de les finestres i balconeres, armaris i mobles, unifiquen els espais, dotant-los d'una atmosfera que aporta pau, tranquil·litat i benestar.

Finestres Iscletec78 dissenyades i fabricades a mida, seguint els requeriments de l'estudi.
Un gran treball en equip amb l'estudi d'arquitectura, que ens encanta fer i que ens inspira a desenvolupar finestres de fusta úniques per a cada projecte.

finestres de fusta

“Amb un equip que dissenya i construeix la teva casa, obtens una coordinació perfecta entre totes dues etapes, la qual cosa resulta en un projecte més eficient i senseerrors. Dissenyadors i constructors treballant junts per a crear una casa que s'adapti a les teves necessitats,estil de vida i gustos personals.”


Coneix tots els detalls aquí


SEMPRE EN MOVIMENT...

Exclusivitat, disseny i màxima protecció...