He leído y acepto las
condiciones de protección de datosventanas de madera
Iscletec, ja present amb diversos projectes al Pirineu, consolida els seus tancaments de fusta per a l'alta muntanya, gràcies a les màximes prestacions tèrmiques i aïllants. Les finestres de fusta d’Iscletec són ideals per a les dures i canviants condicions que sofreixen aquestes latituds, amb temperatures en les estacions d'estiuque superen els 30ºC fins a les nits fredes d'hivern amb 15 i 20ºC negatius, a més de la durabilitat en els seus vernissos i tints que suporten els rajos UV que són més agressius en aquestes cotes.
Iscletec descobreix el seu últim projecte amb el disseny i fabricació de totes les finestres i portons de fusta en aquesta preciosa casa situada a la vall de la Cerdanya Francesa i a portes de l'emblemàtic Puigmal (2.913m).
Lluny del que es pot creure, el model triat per a aquestes exigents condicions ha estat Iscletec68, el primer model que ofereix al seu catàleg Iscletec,ja que és aquest primer model, una mica més econòmic, garanteix la màxima durabilitat i estanqueïtat en l'habitatge
Des d’Iscletec agraïm la confiança i l'afecte que ens ha ofert el propietari d'aquest magnífic habitatge, desitjant-li que gaudeixi d'aquest incomparable paratge.
ventanas de madera

ISCLETEC68Finestra de fusta laminada de 68 mm. d'ample.

Bastidor de fusta laminat de 90 a 115 mm. d'ample.

Cristall de doble vidre per a un ample des de 24 a 30 mm. de grossor.
Diferents opcions de muntatge: cristall de seguretat PS, Planitherm cristalls amb màximes prestacions tèrmiques, Cristalls Silence amb majors prestacions acústiques.

Ferratges de la prestigiosa firma Maco. Descobreixi els nostres models de Ferratges.

Màxima estanqueitat: Triple junta de goma (dos d'estanqueitat i 1 de trencament de so)

Tancament de seguretat: diversos punts d'ancoratge amb ferratges WK1, WK2 i WK3, tant horitzontals com verticals.

Ribet: amb dos tipus d'acabats, Lineal o Ornamental.

Obertura finestra 180º

Opció Finestres Oscil·lobatents.


ventanas de madera
Comparteix el projecte
compartir en facebook compartir en twitter enviar por e-mail compartir en pinterest