He leído y acepto las
condiciones de protección de datosventanas de madera
Et presentem el nostre últim projecte, una magnífica casa unifamiliar situada a l'agradable i assolellada zona del Maresme.          

El projecte d'aquesta casa va néixer des del seu inici com un projecte pluridisciplinar, del qual hem estat partícips des de l'origen, col·laborant estretament amb l'estudi d'arquitectura i dissenyadors que han desenvolupat l'obra, traçant els primers plans , idees, esbossos de les obertures de la casa,... sempre tenint present aprofitar la màxima llum solar que ofereix la magnífica zona on està ubicada la casa i l'eficiència energètica de tots els materials seleccionats, entre ells, i amb un paper primordial, les nostres finestres de fusta natural.


Projecte integral

Una casa actual, diàfana i amb grans obertures, que deixen traspassar la llum natural, però mantenen l'esperit d'una casa mediterrània, amb materials nobles i tradicionals, com és el paviment utilitzat de toba catalana, la pedra col·locada en sec, la fusta natural , ...

La casa ha estat projectada en una planta amb els espais comuns que no marquen la vida exterior i interior: Les grans obertures del saló i menjador amb un joc de 4 correderes de més de 2,5m d'alçada i una longitud total de més de 15m. fan que els espais exteriors i interiors es fusionin en un de sol, conservant el espai íntim de cada sala, però a la vegada, alliberant cadascun formant una sola unitat amb gran personalitat.
finestres correderes de fusta
          

El menjador amb cuina americana, situat en un extrem de la casa, adquireix un ambient tardorenc sota els grans finestrals tancats que deixen entrar fins l'últim raig de sol, i al mateix temps, es converteix en una espaiosa zona d'estiu, quan totes les finestres correderes desapareixen entre els dobles pilars, convidant a gaudir del jardí, i transformant el menjador en un preciós porxo a dos vents.

     
     
ventanas de madera 1
ventanas de madera 2
ventanas de madera 3
ventanas de madera 4
ventanas de madera 5
ventanas de madera 6
ventanas de madera 7
ventanas de madera 10
ventanas de madera 13
ventanas de madera 16
ventanas de madera 19

Finestres de fusta, porticons, portes i corredissesCASTANYER NATURAL LAMINAT

L'elecció d'aquesta fusta, és la de ser una fusta que guarda el perfecte equilibri d'una fusta noble però amb un cost molt ajustat, lluny de fustes més costoses com són les tropicals: teka, iroko, ...

porticons de fusta
Els vernissos utilitzats, com sempre, són inodors i de fàcil manteniment, 100% sòlids a l'aigua, ecològics i d'última generació, respectant la transpiració, textura i color natural de la fusta. Molt resistents a l'exterior i amb protecció als raigs ultraviolats, evitant així les esquerdes dels vernissos sintètics. Totes les fustes que utilitza Iscletec són procedents de boscos gestionats i controlats sota el criteri de medi ambient i sostenibilitat, complint en tot el procés el certificat de garantia de la CE.

Finestres i correderes


ISCLETEC 92
Finestra de fusta laminada de 92mm. de gruix
Bastidor de fusta laminat de 115mm d'ample.
Oscil·lobatents i amb obertura de 180 º.
Vidre amb doble càmera Planitherm amb màximes prestacions tèrmiques:
- Vidre exterior de Seguretat PS
- Vidre interior Climalit SGG
Ferratges d'Alta Qualitat:
- Per finestres de la signatura Roto Frank
- Per corredisses de la signatura G.U
Màxima estanquitat: Triple junta de goma (2 d'estanquitat i 1 de trencament de so)
Tancament hermètic: diversos punts d'ancoratge horitzontals com verticals.
Acabat de llistonet lineal
ventanas de madera 1
ventanas de madera 1
ventanas de madera 1
ventanas de madera 1
ventanas de madera 1

Porticons i porta entrada principal

PORTA DE GARATGE
ventanas de madera 1
ventanas de madera 2
Mantenint una línia mediterrània, varem dissenyar una gran porta de fusta coronada per un vidre fix, que al costat de la pedra natural col·locada en sec, varem aconseguir una atractiva visual, sòbria, moderna i elegant.
PORTA D'ENTRADA
ventanas de madera 1
ventanas de madera 2
ventanas de madera 3
Varem dissenyar una porta de fusta que seguís la línia dels porticons de tota la casa, però amb la peculiaritat de fabricar uns porticons dins d'un bastidor amb finestra de fusta independent, oferint la possibilitat d'obrir la finestra, mantenint el porticó tancat, però deixant entrar una agradable corrent d'aire, que flueix pel passadís com a eix central de la casa.
PORTA DEL CORREDOR
ventanas de madera 1
ventanas de madera 2
Per generar un total flux de ventilació a l'interior, mantenint un disseny global, es va dissenyar la porta del passadís, com si es tractés d'un porticó exterior més, lacat en blanc per mantenir l'estètica de tot el interior de la casa, donant a aquest element un gran protagonisme independent que suma a la gran personalitat de l'obra.
ELS PORTICONS
ventanas de madera 1
ventanas de madera 2
ventanas de madera 3
ventanas de madera 1
ventanas de madera 2
ventanas de madera 3
Els porticons es van dissenyar a mida seguint les indicacions del client, amb unes línies contemporànies i sòlides que deixen traspassar la llum natural.

Dissenyats perquè la casa pugui romandre amb les finestres de fusta obertes i els porticons tancats aprofitant les agradables brises del Mediterrani sense perjudicar a la seguretat general del tancament de la casa, gràcies als ferramentes i sistemes de tancament utilitzats, de la mateixa manera, que si no es desitja tenir les finestres obertes en la seva totalitat, el nostre sistema ofereix la funció de oscil·lobatent.
Comparteix el projecte
compartir en facebook compartir en twitter enviar por e-mail compartir en pinterest