He leído y acepto las
condiciones de protección de datos
iscletec ventanas de madera barcelona nuevo proyecto

iscletec ventanas de madera barcelona nuevo proyectoSEGURETAT I SOSTENIBILITAT A LA COSTA BRAVA
CASA UNIFAMILIAR D'ESTIL MEDITERRANI
Situada a la Costa Brava, trobem aquesta residència unifamiliar amb esplèndides vistes i un luxós estil mediterrani característic del paratge en què es troba.

L´habitatge es fusiona amb el seu envejable enclavament gràcies a un ampli pati exterior i un jardí comunitari, que magnifiquen la seva estètica estiuenca i emboliquen l´edifici en una atmosfera natural de roques i pins. L´edifici, de blanques i geomètriques línies arquitectòniques, s´eleva en diferents nivells que s´obren al paisatge en còmodes terrasses, des d´on s´aprecia l´aigua cristal•lina i la sorra fina de la platja.

iscletec ventanas de madera barcelona nuevo proyecto iscletec ventanas de madera barcelona nuevo proyecto
TANCAMENTS ECOLÒGICS
I DE SEGURETATAquest nou projecte s´ha dut a terme de la mà de Biofusteria, assessors i especialistes en l´art de la fusteria, gràcies als quals Iscletec ha pogut subministrar les seves exclusives finestres, portes, balconeres i porticons de fusta.

S´ha treballat el model Iscletec 78 enfortint les seves característiques ecològiques i de sostenibilitat, amb fusta de boscos de proximitat gestionats i controlats, reduint la petjada de carboni i reforçant l´economia local.

iscletec ventanas de madera barcelona nuevo proyecto
iscletec ventanas de madera barcelona nuevo proyecto
iscletec ventanas de madera barcelona nuevo proyectoAquesta segona residència, destinada a l´estació de vacances, requeria d´un important treball de seguretat i protecció anti-furt. Per a això, shan utilitzat ferramentes MACO MULTI MATIC, amb boló de seguretat I.S, de seguretat intel•ligent, que dificulta l´apalancament de forma considerable, obstaculitzant l´entrada forçada a través de les finestres.

iscletec ventanas de madera barcelona nuevo proyectoAquestes ferramentes, compten també amb manetes personalitzades amb bloqueig de clau, que permeten tenir la seguretat a l´abast de la mà. Les manetes MACO-TRESOR ofereixen un grau de seguretat superior a l´exigit per la norma EN V 1627-1630, afegeixen major estabilitat al tancament i incrementen la protecció contra moviments de la ferramenta, perforats i finestres en posició de oscil, format predominant en aquest habitatge.

iscletec ventanas de madera barcelona nuevo proyecto iscletec ventanas de madera barcelona nuevo proyectoPer consolidar aquestes prestacions, s´han instal•lat sensors d´alarma en tots els tancaments exteriors, reforçant les seves propietats a la planta inferior que aboca al jardí i a l´entrada de la comunitat de veïns. A més, s´han facilitat vidres de seguretat 44.6, del model P5A que, a part d´augmentar la seva resistència de trencament, compten amb una alta eficiència energètica i regulen les condicions atmosfèriques de l´exterior.

Gràcies a aquestes característiques s´aconsegueix l´òptim rendiment de l´habitatge, aconseguint la màxima protecció per a la família durant tot l´any. Cal destacar les prestacions ECO de l´habitatge: una filosofia de respecte i cura del medi ambient que, a poc a poc, anem introduint en tots els habitatges remodelats, juntament amb els nostres partners habituals.

iscletec ventanas de madera barcelona nuevo proyecto#ColorofthemonthPer als tancaments d´aquest habitatge s´ha utilitzat un color totalment personalitzat en funció de la demanda del client i de les característiques de l´emplaçament. Per la part exterior s´ha utilitzat un Gris Esmeralda que respecta l´estètica escollida per la comunitat de veïns del luxós conjunt residencial.

Per a la part interna de les portes i finestres, s´ha decidir pintar la fusta de roure amb un suau color Mocca, respectant el vetejat natural del material, que reforça l´estètica bohèmia i càlida de l´habitatge i es fusiona harmoniosament amb la decoració i la seva gamma cromàtica.iscletec ventanas de madera barcelona nuevo proyecto iscletec ventanas de madera barcelona nuevo proyecto iscletec ventanas de madera barcelona nuevo proyecto iscletec ventanas de madera barcelona nuevo proyecto
VEURE ALTRES PROJECTES
Comparteix el projecte
compartir en facebook compartir en twitter enviar por e-mail compartir en pinterest


SEMPRE EN MOVIMENT...

Exclusivitat, disseny i màxima protecció...