He leído y acepto las
condiciones de protección de datos

LA DIANA

Excel.lència i disseny
en col.laboració amb Räs studio

Descobreix cadascun dels magnífics detalls
d´aquest espectacular projecte
en ple barri de Gràcia de Barcelona,
amb totes les balconeres, portes i finestres de fusta
dissenyades de la mà d´ Iscletec.

Estètica i funcional.litat


Iscletec té l´honor d´anunciar-vos el llançament d´un nou projecte urbanístic:
La Diana, una col.laboració amb RÄS studio.

Aquest taller d´arquitectura de Barcelona té una sòlida trajectòria i un fort posicionament en el sector, i compta amb un ampli catàleg de projectes que es caracteritzen per la seva arquitectura reflexionada però eficaç, sensible però atrevida i tan assequible com impactant.

La Diana, és un espai arquitectònic que comporta el gran treball de vincular dues zones totalment independents amb la mateixa estètica i funcionalitat: un local comercial a la planta baixa i un habitatge a la planta superior.


Espaiós, clar i lluminós


En ple barri de Gràcia de Barcelona, aquesta construcció minimalista, posseeix influències de l´arquitectura industrial barrejades amb tocs rústics: bigues a la vista, formigó, parets de maó, grans finestrals, línies rectes i una barreja de blanc, fusta i elements metàl.lics, que donen un toc molt modern a l’espai.

Es tracta d´un espai obert i diàfan, que dóna sensació d´amplitud gràcies a la llum que es projecta a través dels seus grans finestrals.


Elements naturals de la mà d´Iscletec


Iscletec ha dissenyat totes les finestres, balconeres i portes de fusta d´aquesta construcció amb el seu model Iscletec 68, fusta laminada de pi de 68mm de gruix.

La fusta laminada resulta en un producte més resistent i estable, que aporta seguretat, estanquitat i aïllament a l´espai.


Una infinitat de prestacions


Per tal d´afegir més prestacions als tancaments, s´han instal.lat vidres de seguretat PS de doble vidre, que proporcionen més seguretat i protecció a l´espai. A més, totes les finestres i balconeres estan reforçades tèrmicament per impedir que l´energia generada s´escapi a l´exterior, aconseguint un vidre de baixa emissivitat (o low-e) que genera un estalvi econòmic.

Tots els tancaments estan segellats amb els prestigiosos ferratges de la firma MACO, que representen el disseny, la seguretat, l´eficiència energètica i la durabilitat, treballant amb el més elevat nivell de qualitat.


#ColorOftheMonth


Les finestres estan tintades del color requerit pel client amb vernissos inodors, ecològics i d´última generació, que donen harmonia a l´espai. Iscletec disposa d´una àmplia carta de tints per personalitzar al màxim les finestres i realitzar el color a mida.


Una col.laboració amb el reconegut estudi d´arquitectura RÄS studio.
Totes les imatges han estat preses pel fotògraf Adrià Goula.


VEURE ALTRES PROJECTES
Comparteix el projecte
compartir en facebook compartir en twitter enviar por e-mail compartir en pinterest


SEMPRE EN MOVIMENT...

Exclusivitat, disseny i màxima protecció...