He leído y acepto las
condiciones de protección de datos


Rehabilitació eficient

Finestres de fusta, sense soroll i amb estil


finestres de fusta

Presentem aquest projecte realitzat en un habitatge unifamiliar.
Es tracta de l'habitual vivenda mitgera de 2 façanes, situada en el nucli urbà d'una població del Barcelonés, amb un petit pati de llum a l'interior i accés directe al carrer en l'exterior.

Una rehabilitació integral on una vegada més, el principal objectiu és captar la màxima llum natural i aportar una càlida atmosfera de tranquil·litat, salut i benestar a l'interior amb finestres de fusta.

L'habitatge de dues plantes presentada diferents buits i reptes en les seves dues façanes.

finestres de fusta

Façana interior
amb accés al pati de llum

L'habitatge ha estat redistribuït en un modern “Loft” totalment obert en la planta baixa i amb un entresolat vist en el primer pis. La façana interior presentava dos buits per a instal·lar els tancaments de fusta.

En la planta baixa dissenyem un elegant joc de 6 fulles en acordió, que aconsegueix la màxima obertura a l'exterior, que accedeix al pati amb accés totalment pla i integrat amb un elegant terra de ceràmica catalana, col·locat amb molt d'encert en espiga. Les corredisses en acordió és el format que aconsegueix la màxima obertura a l'exterior, en aquest cas, dissenyem un joc de 6 fulles simètriques, que es recullen en 1 fulla (3 en cada costat).

En la part superior, dissenyem dos grans finestrals de fusta amb sistema oscil·lo-batent. Les finestres del pis superior requerien una òptima ventilació i recirculació de l'aire, sense la necessitat de tenir-les completament obertes.

Façana exterior
al carrer

El projecte sol·licitava una corredissa en l'entrada. Una corredissa secundària que no té accés directe al carrer, ja que té un petit rebedor amb una porta metàl·lica directa al carrer.

En aquesta façana dissenyem una gran corredissa de dues fulles, i mantenint la uniformitat estètica dos finestrals oscil·lobatents en la part superior.

Un sistema d'obertura que ens permet la total recirculació del Loft per les finestres oscil·lobatents instal·lades en la part superior de les dues façanes.

finestres de fusta

Característiques

Perfil Iscletec 78
Vidres tècnics amb capa selectiva: Aïllament acústic i tèrmic.
Finestres en acordió 6 fulles.
Ferratges oscil·lobatents part superior.
Corredisses cota 0 amb guies integrades en el paviment rústic.
Fusta: Làrix siberià
Protecció: vernís a l'aigua incolor en la part exterior i oli incolor a l'interior

finestres de fusta
finestres de fusta

SEMPRE EN MOVIMENT...

Exclusivitat, disseny i màxima protecció...