He leído y acepto las
condiciones de protección de datosventanas de madera
Iscletec present a la Roca Village, dissenyant i fabricant una acollidora galeria exterior de balconeres de fusta a la concorreguda cafeteria-restaurant Café&Tapas (Compañía del Trópico), situada a ple centre del prestigiós centre comercial La Roca Village.
ventanas de madera

Un aire fresc, un disseny vintage i la màxima qualitat en els detalls, així és el nou projecte que ha realitzat Iscletec per al restaurant Café&Tapas situat en ple cor de l’elegant Roca Village.

Iscletec ha dissenyat i fabricat 26 balconeres corredisses de fusta, amb el seu model Iscletec 68 de fusta natural de iroko, per a la nova galeria exterior del restaurant.

La galeria la formen 5 estructures independents, de 4 balconeres corredisses cada una, a la façana, i una estructura de 3 balconeres abatibles en els dos laterals, un lateral amb accés totalment obert a la barra i un altre lateral totalment abatible amb accés al carrer central del centre comercial.

Totes els treballs han estat realitzats amb detalls exquisits, el disseny de les balconeres ha estat coronat i emmarcat amb un excel•lent treball de ferro forjat, i les guies de les corredisses inferiors s’han construït per sota del nivell del paviment per tal d’evitar possibles ensopegades, obtenint una superfície neta i diàfana.

Un nou projecte realitzat amb èxit, que situa Iscletec com un referent en el disseny i la fabricació de qualsevol necessitat de tancament, gràcies a les seves balconeres i corredisses personalitzades de fusta natural.finestres fusta
finestres fusta
finestres fusta
finestres fusta
coneixer el model 68 d'iscletec
Comparteix el projecte
compartir en facebook compartir en twitter enviar por e-mail compartir en pinterest

SEMPRE EN MOVIMENT...

Exclusivitat, disseny i màxima protecció...