He leído y acepto las
condiciones de protección de datos

Iscletec
CASA
AL BARRI GÒTIC
DE BARCELONA

El barri Gòtic és el nucli antic de la ciutat i una de les zones més riques en història i arquitectura.
Els carrers i places daquest barri conviden a passejar-se
i deixar-se sorprendre pel seu atractiu i el seu ambient,
molt popular entre turistes.

El barri Gòtic es vesteix d’Iscletec


Per la seva concurrència, els habitants del cor de la ciutat comtal requereixen d´excel.lents tancaments aïllants que proporcionin la màxima estanquitat acústica - i tèrmica- a casa seva. Iscletec, seguint la seva exclusiva campanya #VestimosBarcelona, garanteix una intervenció de qualitat, amb els seus models Iscletec68 i Iscletec78, que respecten l´estètica i lessència arquitectònica de la façana.


L’AÏLLAMENT
COM A ATRIBUT
PRINCIPAL


Les finestres han estat sempre elements arquitectònics molt valorats en la construcció, però també els punts de l´estructura que ofereixen una menor resistència al soroll, per on penetren amb més facilitat els sons exteriors que incideixen en una façana.


Els nivells de soroll que es registren en una gran ciutat com Barcelona, per la seva frenètica activitat, poden arribar a excedir els nivells tolerables de soroll a l´interior d´un habitatge si els seus tancaments presenten un grau d´aïllament deficient.

Aquest nou projecte s´ha vestit sense soroll i sense fred, gràcies a la tecnologia més avançada que utilitza Iscletec en la fabricació de les finestres, balconeres i portes de fusta natural..


Lempresa ha treballat de forma exigent en els diferents factors que garanteixen un perfecte aïllament: el sistema d´obertura, el perfil, l´elecció del vidre, els materials... Lextrema qualitat de la fusta i lexcel.lent procés de fabricació de Iscletec, juntament amb les ferramentes MACO i els millors vidres signats per les principals firmes internacionals; proporcionen les màximes prestacions funcionals i estètiques a aquest projecte.


AMB LA
INSTAL.LACIÓ DE PRODUCTES
ISCLETEC


es minimitzen les molèsties i els problemes relacionats amb el soroll exterior, mantenint les característiques naturals de la finestra: entrada d´una excel.lent llum natural, una correcta ventilació i vistes al magnífic centre de la ciutat. A més, el servei personalitzat d’Iscletec, s´ajusta a les necessitats reals de cada usuari depenent del nivell de soroll que s’apreciï en lhabitatge.

Per això, els clients, satisfets, poden gaudir de la tranquil.litat i la comoditat de viure en la sorollosa ciutat de Barcelona, en silenci i aconseguint un important estalvi energètic durant tot l´any.


#ColorOftheMonth
DUO BARCELONA


Les finestres i balconeres del projecte del barri Gòtic de Barcelona s´han pintat amb una de les possibles combinacions del Duo Barcelona: el càlid color MOCCA a lexterior, juntament amb un Blanc Seda per la part interna.

El blanc de linterior, accentua la puresa, senzillesa i sensibilitat de l´arquitectura, i realça les formes i volums essencials. A més, el blanc és un multiplicador de la llum, molt necessària en els reduïts habitatges de la ciutat comtal.


Per a l´exterior, s´ha utilitzat una pintura que es fusionés harmoniosament amb l´entorn de l´edifici i l´estètica de la zona: un to terra fosc que reafirma la història, l´autenticitat i la transcendència de larquitectura de la ciutat.

Amb aquesta barreja de colors, creem el Duo Barcelona, una perfecta i genuïna composició cromàtica especial per a la campanya #VestimosBarcelona.


Gaudir del silenci de la ciutat,
depèn de tu.
VEURE ALTRES PROJECTES
Comparteix el projecte
compartir en facebook compartir en twitter enviar por e-mail compartir en pinterest


SEMPRE EN MOVIMENT...

Exclusivitat, disseny i màxima protecció...