He leído y acepto las
condiciones de protección de datos

Casa Casp

Reconstruint la memòria de l’Eixample

Una nova intervenció de #VestimosBarcelona


Una nova obra de remodelació d’Iscletec en colaboració amb GTS Barcelona, en al memorable carrer de Casp de l’Eixample de Barcelona, on s’ubiquen edificis rellevants i monuments que conformen la historia de la ciutat. Iscletec ha dissenyat i fabricat tots els tancaments de fusta d’aquesta obra, cuidant fins al seu últim detall per aconseguir resultats immillorables. Aquesta intervenció és una mostra del progrés i evolució de la campanya #VestimosBarcelona, que busca consolidar les finestres i balconeres de fusta d’Iscletec com el producte ideal.


Nuevo Proyecto ISCLETEC Ventanas de madera
REFERENTS EN ESTANQUITAT ACÚSTICA


Els habitants de Barcelona centren els seus objectius en minimitzar els molestos sons provinents de la voràgine exterior. Els nivells de soroll que es registren en una gran ciutat com Barcelona, ​​per la seva frenètica activitat, poden arribar a excedir els nivells tolerables de soroll a l'interior d'un habitatge si els seus tancaments presenten un grau d'aïllament deficient.


Cada instal·lació realitzada a la ciutat ha assolit uns resultats òptims en quant a estanquitat acústica, amb una reducció de les molèsties i sorolls pràcticament total: efectes excepcionals i insòlits en altres tancaments de fusta. D’aquesta manera, s’aconsegueix respondre a una necessitat tan sol·licitada pels ciutadans de Barcelona com és dotar-los del silenci de la ciutat, primordial en el benestar familiar.


Nuevo Proyecto ISCLETEC Ventanas de madera
Nuevo Proyecto ISCLETEC Ventanas de madera
L’ESTIL CARACTERÍSTIC DE L’EIXAMPLE


Els grans finestrals que aboquen al pati exterior, ressegueixen la galeria modernista de la que es composa aquesta antiga construcció, creant una magnífica obertura de llum natural a l’interior de l’habitatge. Els tancaments d’Iscletec es composen de finestres superiors fixes, com a element decoratiu i pas de llum, juntament amb finestres inferiors abatibles i amb sistema oscil·lobatent, que milloren la ventilació de l’espai. Unes grans portes dobles s'obren a l’extens pati exterior i aconsegueixen fusionar els dos ambients, un gran privilegi a la ciutat comtal.


Pel que fa a la zona que apunta al carrer Casp i a la façana principal, destaca per la conservació d’elements originals de l’edifici com rajoles, mosaics o elements decoratius modernistes. Aquests contrasten amb la modernitat i les elegants línies de les finestres i balconeres d’Iscletec, juntament amb les fines manetes i ferramentes de MACO.


El frontis es composa per cinc balconeres, repartides entre les tres estances principals de l’habitatge. Blancs en la seva part interior, aquests tancaments d’Iscletec es constitueixen per una finestra fixa superior i les balconeres de l’Eixample a la part inferior. Per a respectar al màxim els elements originals de la façana s’han incorporat porticons de fusta plegables a la cara externa, reforçant l’autèntica personalitat de l’edifici però amb els resultats més actuals i innovadors d’Iscletec.


L'extrema qualitat de la fusta i l'excel·lent procés de fabricació d’Iscletec proporciona les màximes prestacions funcionals i estètiques a aquest projecte. Cada tancament s’ha personalitzat en funció de la seva localització, adaptant-se al màxim a les característiques originals de l'emplaçament.


Nuevo Proyecto ISCLETEC Ventanas de madera
#ColoroftheMonth – Duo Barcelona


Seguint amb la campanya #VestimosBarcelona, els tancaments d’aquest habitatge s’han pintat amb les dues combinacions possibles del Duo Barcelona: d’una banda, el color Mocca per la seva façana principal conservant, així, el Patrimoni Arquitectònic de Barcelona. D’altra banda, s’ha utilitzat el verd Maragda per a la part posterior de la construcció, color tradicional de la ciutat que respecta la seva llarga i rica cultura urbanística.


Tots els interiors s’han pintat del Blanc Seda, un color pur que atorga l’harmonia i la lluminositat que requeria l’edifici. L’ús d’aquest color neutre s’ha empleat per a donar protagonisme a elements propis de la construcció, com ara els magnífics dibuixos dels sostres o bé els treballats mosaics del terra de l’estança.
Amb aquesta combinació de colors aconseguim la gamma cromàtica Duo Barcelona,

una perfecta i genuïna composició especialment creada per a la campanya #VestimosBarcelona.


VEURE ALTRES PROJECTES
Comparteix el projecte
compartir en facebook compartir en twitter enviar por e-mail compartir en pinterest


SEMPRE EN MOVIMENT...

Exclusivitat, disseny i màxima protecció...