He leído y acepto las
condiciones de protección de datos
Iscletec Ventanas de madera Barcelona

Iscletec presenta un nou projecte,
un magnífic pis modernista a Gràcia (Barcelona), que reforça els valors de sostenibilitat
i ecologisme de l´empresa, gràcies al seu distintiu de Pis ECO.

La promotora Habitasana, ha realitzat una reforma totalment sostenible,
en un habitatge amb valor afegit, sense materials perjudicials per a la salut i que contempla
un gran respecte pel medi ambient.

Per aconseguir aquest nivell d´exigència, Habitasana només treballa amb partners
que comparteixin aquests valors i proporcionin un diferencial als seus projectes.
Apostant per aquesta filosofia, Iscletec ha dissenyat i fabricat tots els tancaments de fusta
de l´habitatge, responent a les específiques necessitats del client.
Materials ecològics, responsables i de proximitat


Gràcies a Biofusteria, empresa especialitzada en l´art de la fusteria, aquest projecte compta amb finestres i balconeres fabricades amb fusta 100% ecològica, provinent de boscos gestionats amb el segell de qualitat forestal sostenible PEFC, que garanteix la seva protecció i gestió responsable.

Després d´una intensa investigació i formació, Biofusteria ha trobat una tipologia de segellat totalment ecològica, encara inexistent a Espanya. L´ús de cintes d’hermeticitat com a substitutori del tradicional segellant per a finestres, reflecteix un sentiment de conscienciació pel medi ambient, i resulta una millora per la salut i la seguretat de les persones.Per mitjà de l´assessorament d´aquesta empresa, Iscletec ha intervingut en aquest innovador projecte instal.lant productes ecològics i de proximitat; reduint la petjada de carboni i reforçant l´economia local.

A més, aquesta col.laboració garanteix que els productes es puguin reutilitzar en finalitzar la seva vida útil sense convertir-se en residus, aconseguint un resultat eco eficient, de quilòmetre 0 i totalment sostenible. Amb l´ús de fusta sense tractaments, s´aposta per un consum responsable, un estil de vida sostenible i respectuós amb el medi ambient. L´objectiu es basa en fer servir materials reutilitzables i reciclables per construir una llar saludable, confortable i en harmonia.

Per a proporcionar més prestacions, Iscletec ha afegit els seus habituals acabats a aquest projecte, en línia amb la seva campanya #VestimosBarcelona: vidres tèrmics de baixa emissivitat amb una alta eficiència energètica, que reforcen l´extrema estanquitat i aïllament tèrmic i acústic de l´habitatge; així com la incorporació de les prestigioses ferramentes MACO que garanteixen la seguretat i protecció anti-furt.


MODERNISME BARCELONÍ

La rehabilitació d´aquest edifici s´ha realitzat fent especial èmfasi en recuperar els antics detalls i acabats modernistes de l´habitatge, per així mantenir intacta l´essència de la construcció.

Per a això, s´han instal.lat grans finestrals a les diferents habitacions, que aporten llum a l´interior i ressalten els preciosos mosaics del paviment de les estances, element tradicional de l´arquitectura modernista.

La fusta de les balconeres s´ha treballat en diferents volums en la seva part inferior i diferents formes a la part superior; a més de mantenir els porticons exteriors originals de l´edifici, que reforcen l´estètica barcelonina.

La combinació de formats en les finestres i balconeres d´aquest pis enriqueixen l´estructura de l´obra i aporten un atractiu únic: finestres abatibles superiors, grans dimensions amb obertura oscil.lobatent, porticons de fusta interiors que mantenen la privacitat de l´habitatge ... Cada habitació compta amb la solució que millor resol les necessitats de l´espai en què se situa.Consulta els nostres formats


Iscletec Ventanas de madera Barcelona
Iscletec Ventanas de madera Barcelona
Iscletec Ventanas de madera Barcelona

#COLOROFTHEMONTH
DUO BARCELONAPer reforçar aquest concepte, les finestres i balconeres d’Iscletec s´han pintat amb la combinació Duo Barcelona : el tradicional Gris Maragda autèntic de la Barcelona modernista a l´exterior, juntament amb un Blanc Seda per la part interna.

El blanc de l´interior, accentua la puresa, senzillesa, sensibilitat de l´arquitectura, i realça les formes i volums essencials. A més, el blanc és un multiplicador de la llum , molt necessària en els reduïts habitatges de la ciutat comtal.

Per a l´exterior, s´ha utilitzat una pintura que es fusionés harmoniosament amb l´entorn de l´edifici i l´estètica de la zona: un to gris verdós que combina l´elegància d´un color neutre com el gris, amb la potència i majestuositat del color de la preciosa pedra maragda.

Amb aquesta barreja de colors, hem creat el Duo Barcelona, una perfecta i genuïna composició cromàtica, especial per a la campanya #VestimosBarcelona.
VEURE ALTRES PROJECTES
Comparteix el projecte
compartir en facebook compartir en twitter enviar por e-mail compartir en pinterest


SEMPRE EN MOVIMENT...

Exclusivitat, disseny i màxima protecció...