He leído y acepto las
condiciones de protección de datos


PROJECTE PASSEIG COLOM


Una icona de l’arquitectura Barcelonina

Història en ple front marítim


Iscletec ha participat en el darrer procés de remodelació de la façana d’un dels històrics edificis del Passeig Colom de Barcelona, en ple front marítim.

L’edifici data del 1921, i està situat fent cantonada entre el Passeig Colom i el carrer del Parc, obtenint infinites vistes al Mediterrani. La seva façana d’estil neoclàssic, amb un total de 1.192m2, està declarada Patrimoni Històric de Barcelona, esdevenint un habitatge protegit.

Iscletec ha dissenyat i fabricat els nous tancaments d’aquesta obra de gran envergadura, que posseeix més de 45 finestres i balconeres, totes elles elaborades amb fusta de pi de la millor qualitat.


Nuevo Proyecto ISCLETEC Ventanas de madera
Nuevo Proyecto ISCLETEC Ventanas de madera
Nuevo Proyecto ISCLETEC Ventanas de madera
GAUDEIX DEL SILENCI DE LA CIUTAT


Aquest projecte forma part del moviment #VestimBarcelona, una línia exclusiva de finestres i balconeres que s’integren perfectament en l’estètica arquitectònica de la ciutat comtal i que compten amb la màxima estanquitat acústica i tèrmica, ideal pels habitatges de la sorollosa ciutat de Barcelona.

Per tal d’assolir aquest gran repte, s’han emprat materials d’última generació i la tecnologia més avançada, que han resultat en tancaments amb infinits avantatges pels ciutadans: estalvi i eficiència energètica, màxima protecció, major control de la ventilació, més estanquitat i tranquil.litat i una reducció de l’impacte en el medi ambient.


Nuevo Proyecto ISCLETEC Ventanas de madera
Nuevo Proyecto ISCLETEC Ventanas de madera
Nuevo Proyecto ISCLETEC Ventanas de madera
MÉS LLUM, MÉS RESISTÈNCIA, MÉS PRESTACIONS


Aquest projecte té la peculiaritat de combinar tancaments amb diferents acabats, molt presents a l’arquitectura neoclàssica: tancaments d’arc rodó a la part superior i inferior; juntament amb d’altres d’estructura adintellada amb finestres abatibles superiors, que proporcionen més disseny, més llum i més ventilació.

Per tal d’afegir més prestacions als tancaments d’aquest edifici, s’han afegit resistents vidres d’una o doble càmera Climalit als models Iscletec 68 i Iscletec 78, així com les prestigioses ferramentes Tricoat-Plus de MACO, que ofereixen excel.lents propietats anticorrosives. Hi ha diferents agents externs que poden crear reaccions corrosives a la ferramenta de forma prematura, com ara la humitat, l’aire marítim o les atmosferes industrials. Per això, MACO, proporciona les seves ferramentes amb excel.lents propietats contra aquests factors amb un recobriment especial mitjançant un procés de polvoritzat.


Nuevo Proyecto ISCLETEC Ventanas de madera
Nuevo Proyecto ISCLETEC Ventanas de madera
MÀXIMES GARANTÍES


La característica distintiva de la ferramenta MACO TRICOAT PLUS és que, sobre la superfície galvànicament zincada de la ferramenta, es projecta una altra capa orgànica Top-Coat que aconsegueix una gran estabilitat química que impedeix la seva reacció a altres agents químics. Per tal de verificar les seves propietats, aquesta ferramenta ha estat sotmesa a diversos assajos a reconeguts i acreditats instituts d’assaig que l’han donat com vàlida amb molt bons resultats.


#ColorOftheMonth


Iscletec dóna l’opció de personalitzar al màxim les finestres i balconeres, tant en la seva tipologia, en la fusta emprada i com en la tria del color, sempre a mida i adaptant-se als requeriments de la construcció.

Les finestres i balconeres d’aquest projecte han estat tintades del color MOCCA, que aconsegueix la màxima harmonia amb el disseny original de l’edifici i amb la històrica arquitectura de Barcelona.

Els vernissos d’Iscletec son totalment ecològics i respecten la transpiració i textura natural de la fusta. A més, són molt resistents a l’exterior i amb protecció als raigs ultraviolats, evitant les esquerdes dels vernissos sintètics.


VEURE ALTRES PROJECTES
Comparteix el projecte
compartir en facebook compartir en twitter enviar por e-mail compartir en pinterest


SEMPRE EN MOVIMENT...

Exclusivitat, disseny i màxima protecció...

ÚLTIMS PROJECTES...