He leído y acepto las
condiciones de protección de datosventanas de madera
Et presentem el nostre últim projecte.
Una magnífica casa de nova construcció amb un gran repte:

Una gran obertura a la façana formada per tres grans finestrals i corredisses de fusta dividits en tres plantes, una planta baixa de doble alçada i una altre superior.
Un gran repte que conjuntament amb tot l'equip tècnic i Industrials, i l'entusiasme dels propietaris,hem pogut, entre tots, fer realitat.

Planta baixa
Un gran espai diàfan de 5m d'alçada,que atorga una gran personalitat a la casa, on es distribueix la principal vida diària:
Saló-menjador-cuina.
Els 5m d'alçada de la façana es divideixen en dos:
1) Tres grans corredisses de fusta que poden obrir-se en ambdues direccions i que cobreixen tota la longitud horitzontal i una alçada de 2,5m

2) Tres grans finestrals fixes que cobreixen la meitat superior de la planta baixa,
Aconseguint una impressionant entrada de llum natural a tot l'edifici.

Planta Superior:
Les grans obertures de la planta superior han estat dissenyades a través d'un joc de finestres de fusta formades per una finestra inferior fixa i una superior amb finestrals corredissos.

FINESTRES DE FUSTA
ISCLETEC78

Ha estat el model escollit per fabricar a mida tots els grans finestrals de Fusta i corredisses que dibuixen aquesta sorprenent casa:
ventanas madera

Característiques:

· Finestra de fusta laminada 78 mm d'ample.
· Bastidor de fusta laminat de 115mm d'ample
·Vidre amb doble càmera de 40mm de gruix
· Firmats per la marca Climalit (SGG) Planitherm vidres amb màximes prestacions tèrmiques i acústiques, i amb seguretat PS.
· Ferratges d'alta qualitat de les prestigioses firmes Roto Frank i gu.
· Màxima estanquitat: Triple junta de goma (dues d'estanquitat i 1 de ruptura de so)
· Tancament hermètic: diferents punts d'ancoratge amb ferratges wk2.
· Tant horitzontals com verticals.
· Finestres oscil·lobatents.
· Llistonet: amb acabat lineal
· Obertura de finestra 180

ventanas madera

L'elecció d'aquesta fusta, és la de ser una fusta que guarda un perfecte equilibri d'una fusta noble, però amb un cost molt ajustat, lluny de les fustes més costoses com són les tropicals: teka, iroko,... Els vernissos utilitzats, com sempre, són inodors i de fàcil manteniment, 100% sòlids a l'aigua, ecològics i de última generació, respectant la transpiració, textura i vetejat de la fusta. Molt resistents a l'exterior i amb protecció als rajos ultra-violeta, evitant així les esquerdes dels vernissos sintètics. Totes les fustes que utilitza Iscletec són procedents de boscos gestionats i controlats sota el criteri de medi-ambient i sostenibilitat, complint en tot el procés el certificat de garantia CE.Comparteix el projecte
compartir en facebook compartir en twitter enviar por e-mail compartir en pinterest