He leído y acepto las
condiciones de protección de datos

Arquitectes

e s p e c i a l

ELS ARQUITECTES D’ISCLETEC

i els seus projectes

L'esforç i coneixement de Iscletec es veu reflectit en els seus projectes realitzats on ha col·laborat amb reconeguts estudis d'arquitectura i interiorisme que confien en l'empresa per fabricar tancaments de fusta per les seves obres.
Estem molt agraïts de poder treballar al costat de grans professionals que ens plantegen nous reptes i ens obren noves fronteres, que enfrontem sempre seguint els nostres principals valors: qualitat, eficiència, servei i passió per la fusta.


Nuevo Proyecto Arquitectos especial
hue studio

      VER PROYECTO

“Estem interessats en el desenvolupament de projectes experimentals que tinguin en compte els vincles entre les preocupacions socials, ambientals i polítiques. També abracem de tot cor les complexitats dinàmiques de la vida quotidiana, oferint una resposta arquitectònica resistent que reconeix els compromisos, mantenint la claredat i la coherència”.

“Interrelacionem l'arquitectura i disseny amb altres activitats acadèmiques i editorials.
La major part del nostre treball es basa en plataformes col·laboratives, tractant de trencar els límits entre l'arquitectura i altres disciplines”.


Nuevo Proyecto Arquitectos especial
Nicola Tremacoldi Arquitecte

         VER PROYECTO

Nicola Tremacoldi Arquitecte és un estudi professional especialitzat en arquitectura, rehabilitació i interiorisme.

Nicola Tremacoldi Arquitecte neix de la SUMA de sinergies d'un grup de tècnics amb coneixements adquirits sobre la base de la dilatada experiència en el sector de la construcció, col·laborant de forma ordenada i disciplinada en el desenvolupament de diferents tipologies de projectes d'edificació.

La qualitat de l'equip, del producte i la capacitat de gestió són els fonaments del nostre treball.

El respecte per la naturalesa, la devoció pels materials nobles, l'habilitat de trobar matisos subtils i l'instint per a combinar la tecnologia amb l'artesania componen parts clau de la nostra filosofia de disseny.

La bellesa de el simple

Posem tota la nostra atenció en la qualitat de l'espai, la sofisticació relaxada, l'elegància atemporal, la precisió de l'enginyeria i la bellesa de la simplicitat.

Més enllà del disseny

Aconseguir l'èxit en projectes requereix la contractació i coordinació d'equips amb experiència, cadascun dels quals ha de comprendre les necessitats del client, tenir l'experiència per a preveure i gestionar les principals fonts de risc, així com la capacitat d'executar a través d'un procés sense complicacions per a lliurar de manera eficient.
Combinem coneixements per a garantir la singularitat dels projectes dels nostres clients distingint-los de la resta.


En cerca de l'excel·lència i la satisfacció absoluta del client

Aconseguir els millors resultats només s'aconsegueix a través de la combinació experta dels professionals correctes per a cada projecte. Adaptem la nostra experiència per a crear un enfocament coordinat, amb un sol punt de contacte, que maximitza l'eficiència, la qualitat i el valor en termes d'inversió, disseny i construcció.

Un procés centrat en el client

La nostra metodologia és dissenyar cada projecte entorn als desitjos i aspiracions de cada persona, traçant un full de ruta clar i personalitzat, identificant els reptes del projecte, establint temps, costos, i els moments clau d'interacció.

Recursos

Comptem amb àmplia experiència en projectes que requereixen tecnologies especials, com ara oficines, construccions múltiples, hotels, construccions d'ús mixt i edificis històrics.

Emprem les últimes solucions digitals, modelem cada disseny en 3D i compartim imatges espacials per a transmetre tranquil·litat als nostres clients amb els resultats exactes.

Experiència

Els nostres més de 30 anys en la indústria del disseny i la construcció posen de manifest la garantia en el resultat de l'obra final.

La fusta per a tu és un avantatge o un inconvenient?
Poder utilitzar la fusta en els tancaments d'una obra és un gran avantatge.
Des del punt de vista normatiu, ens permet treballar sense ponts tèrmics, i això ens permet controlar i reduir les despeses econòmiques derivades de la demanda energètica que demana l'habitatge.
Des del punt de vista estètic la pròpia personalitat de la fusta (pi, castanyer,roure,...) ens ajuda a generar l'atmosfera que busquem a cada projecte.

Per què has triat a Iscletec?
En els treballs de rehabilitació a Barcelona, sobretot en la zona de l'Eixample, l'empresa Iscletec et permet un ventall de solucions a nivell tècnic i constructiu que et deixen la tranquil·litat d'haver triat el millor producte per a la teva obra.
Iscletec fabrica i instal·la els tancaments. Aquesta cadena reflecteix que, a l'hora de comparar pressupostos, Iscletec sempre és molt competitiu a nivell econòmic.
L'altre avantatge és que produint i instal·lant, el resultat final de l'obra sigui impecable.


Nuevo Proyecto ISCLETEC Ventanas de madera

Nuevo Proyecto Arquitectos especial
SLOW STUDIO

              


Nuevo Proyecto Arquitectos especial
Blai Cabrero Bosch

              

Com resumiries l'essència del teu treball?
Projectar i construir espais qualificats on les seves condicions (geomètriques-materials) i el seu ús millori la qualitat de vida dels seus ocupants i alhora siguin respectuós amb el medi ambient.

La fusta per a tu, és un avantatge o un inconvenient?
En la construcció sempre que es treballa amb materials naturals o biosfèrics com la fusta és un avantatge. És un material que s'obté de fonts sostenibles gestionades de manera adequada, amb certificació FSC, PEFC i altres certificacions regionals i que compta amb moltes propietats intrínseques: és biodegradable, té una alta capacitat com a aïllant tèrmic – acústic i una excel·lent estabilitat dimensional entre moltes altres coses. En resum, la fusta i els seus processos de fabricació aporten grans avantatges en el sector de la construcció sent un material únic; ecològic, natural, sostenible, renovable, reciclable.

Per què has triat a Iscletec?
Iscletec és una empresa capdavantera en el sector de les fusteries de fusta, tant en la qualitat dels seus productes i els seus processos de fabricació com en la seva atenció als detalls. Com a arquitecte és un plaer poder treballar al costat de l'assessorament dels professionals d'Iscletec en la personalització de les fusteries, podent arribar a determinar fins al més mínim detall i la seva posada en obra.

Com valoraries la qualitat del producte i servei d'Iscletec?
De l'1 al 10

Un 10


Nuevo Proyecto Arquitectos especial
Estudi Mercè Bosch Roma

           

Com resumiries l'essència del teu treball?
És difícil resumir l'essència del treball d'un mateix. El que sí que podria dir que el que més busco en les meves obres, és que estableixin una connexió amb qui les experimenta.

Com vas conèixer a Iscletec?
Vaig conèixer a Iscletec durant el projecte d'aquesta obra, amb la cerca de fabricants de finestres de fusta que em donessin respostes als meus dubtes i a les meves propostes de tancaments. Llavors, a través la seva pàgina web, vaig conèixer el seu treball on ressaltava la bellesa dels seus productes instal·lats en diferents obres.


Per què has triat a Iscletec?
Aquesta és una obra on els tancaments de fusta formen part del projecte i el procés de treball inclou el disseny de les fusteries. Iscletec no s'ha limitat a oferir un producte de màxima qualitat sinó que ha entrat en la meva taula de treball per a projectar conjuntament cadascuna de les fusteries exteriors de la casa. Alhora, la flexibilitat en tipus de fusta, olis, textures i vernissos que ofereix Iscletec m'ha permès treballar amb un material d'acord amb la resta dels materials de l'obra. Finalment, les múltiples possibilitats de practicabilidad de les seves finestres han respost a la voluntat del projecte de relacionar l'interior de la casa amb l'exterior d'una manera particular en cada cas.

La fusta per a tu, és un avantatge o un inconvenient?
La ductilitat de la fusta és un gran avantatge per a mi perquè el procés de projecte no acaba davant dels tancaments, sinó que continua amb el disseny d'aquests per a harmonitzar-los amb l'obra. A més, en aquest cas, s'ha utilitzat fusta de castanyer procedent plantacions pròximes seguint la pauta del projecte de treballar amb materials del lloc.

Com valoraries la qualitat del producte i servei d'Iscletec?
Sens dubte els valoraria d'excel·lents. La qualitat del producte, quant a estanquitat, aïllament tèrmic i acústic, és extraordinari. Ha estat un privilegi disposar del servei d'Iscletec durant el projecte i la seva construcció: tècnica, manufactura i factor humà s'han unit en cada tancament de fusta fins a convertir-se en un element essencial d'aquesta obra.


Nuevo Proyecto ISCLETEC Ventanas de madera

Nuevo Proyecto Arquitectos especial
MCD Studio

     

MCD Studio és un estudi d'arquitectura en totes les seves vessants, fundat l'any 2013 per Marc De Togni, Pablo Ignacio Carro i Antonella Montes. Disposen d'àmplia experiència de projectes d'arquitectura, reformes integrals i disseny d'interiors.


¿Cómo resumirías la esencia de tu trabajo?
Es difícil de contestar, no tengo una única esencia.
En este caso, la esencia del trabajo fue la luz, al ser una planta baja lo que quería conseguir era que entrara la máxima luz natural.

¿Por qué has escogido Iscletec?
Por la calidad estética, y por la calidad técnica.
Ya había trabajado con ellos en otro proyecto, y la calidad es lo que más me gusto.

La madera para ti, ¿es una ventaja o un inconveniente?
Es una ventaja, a nivel estético, como ya he dicho antes, me gusta el envejecimiento que tiene la madera.
A nivel de sostenibilidad también, ya que se trata de un material renovable.

¿Cómo valorarías la calidad de producto y de servicio de Iscletec?
Muy bueno.


Nuevo Proyecto ISCLETEC Ventanas de madera

Nuevo Proyecto Arquitectos especial
Vimworks Studio

        

Vimworks Studio és un estudi d'arquitectura i imatge virtual iniciat el 2013 pels arquitectes Sergi Madrid i Pau Vilar i ampliat el 2016 amb la incorporació de l'arquitecte Josep Vilardaga. En els últims anys s'han especialitzat en projectes de casa de fusta.

¿Cuál es vuestra filosofía como estudio de arquitectura?
Nuestra forma de trabajar se basa en buscar el equilibrio siempre difícil entre: la estética, la funcionalidad, la sostenibilidad y la economía. La creatividad es la fórmula que nos permite tener la máxima motivación y visión autocrítica para cuestionarnos las ideas preconcebidas y poder reinventarse. Esta manera de trabajar es indisoluble de un trabajo en equipo, la confianza entre colaboradores, y unas relaciones profesionales y personales sanas y positivas.

¿Por qué os habéis especializado en proyectos fabricados en madera?
Principalmente porque somos unos enamorados de la madera y sus ventajas.
Durante la carrera ya hicimos un trabajo de investigación al respecto. En la primera vivienda que realizamos en el Prat de Llobregat tuvimos la oportunidad de trabajar ya como arquitectos i de manera “real” con este sistema constructivo. Viendo los buenos resultados de esa obra decidimos seguir trabajando en esa línea. Actualmente llevamos construidos 5 proyectos (incluida una passivhaus en Huesca) en madera y un sexto que actualmente se encuentra en proceso.
La construcción con madera laminada te permite reducir los tiempos de ejecución, la optimización de materiales y costes y un control de calidad más exigente. También te permite conseguir grados de confort muy altos con un bajo consumo energético. El resultado de construir con madera y usar criterios de sostenibilidad en los proyectos nos permite hacer arquitectura incluso con una huella ecológica positiva.

Nuevo Proyecto ISCLETEC Ventanas de madera

¿Cómo resumiríais la esencia de vuestro trabajo en Twin Houses?
Es un proyecto que se explica básicamente en sección. La voluntad desde el principio era conseguir encajar todo el programa en un espacio justo, sin renunciar a la calidad espacial y la sección era la clave para conseguirlo.
El nivel de la planta baja se sitúa a 60cm por debajo del nivel de calle y permite crear una planta con un doble espacio de casi 5m de altura que se comprime en la parte central para generar un altillo que da a ambos lados. Esta operación permite ubicar los distintos espacios de día conectando espacialmente las distintas zonas y dando una buena sensación de amplitud. En la parte de noche, a parte de las estancias convencionales, destacaríamos una “habitación sin techo” a modo de espacio exterior controlado e íntimo, que enriquece el nexo interior-exterior.
Los materiales principales utilizados en el proyecto son: la madera, para resolver tanto la estructura como las carpinterías y los techos; y la piedra y el microcemento para las fachadas y algunos revestimientos interiores.

¿Qué valores de sostenibilidad reúne esta obra?
Es una combinación entre criterios de arquitectura pasiva y uso de materiales ecológicos (como la madera). Ambas son una apuesta para reducir las emisiones de CO2 tanto en la construcción como en el uso del día a día y buscar el mayor ahorro energético. También cabe destacar la introducción de un sistema de domótica, que combinado con la climatización por Aerotermia, permite un gran confort y ahorro energético adaptando la casa a cada situación del día.

¿Por qué habéis escogido Iscletec?
Por la calidad del producto, pero sobre todo por el hecho de que sigue queriendo mantener un carácter artesanal de calidad que permite hacer de cada proyecto un producto personalizado.

¿Cómo valoraríais la calidad de producto y de servicio de Iscletec?
Excelente, la visita al taller es obligada.Nuevo Proyecto ISCLETEC Ventanas de maderaNuevo Proyecto Arquitectos especial
LUCÍA OLANO

        

Lucía Olano és arquitecte especialitzada en el desenvolupament de projectes d'arquitectura sostenibles i eficients energèticament en obra nova i rehabilitació d'edificis. El seu procés de creació comprèn des de la concepció del projecte a l'execució i coordinació d'obra, el tracte directe amb el client i amb l'administració local i, fins i tot, el disseny interior i de mobiliari.


Com resumiries l'essència del teu treball?
En aquest projecte, la recuperació de la memòria històrica de l'edifici i la integració amb els sistemes de clima actuals. Convertint-la en un edifici de baix consum energètic.

Quins valors Passivhaus has volgut reunir en aquesta obra?
Demostrar que la rehabilitació amb respecte de la memòria històrica de l'edifici és compatible amb els sistemes més nous i eficients de condicionament climàtic arribant a un valor de 1,6 renovacions hora.

Quina importància li dónes a la climatització de l'habitatge?
És un dels paràmetres més importants a l'hora de projectar.

Per què has escollit Iscletec?
Qualitat, seguretat i estètica. Tres conceptes difícils de trobar en un mateix producte.

La fusta per a tu, ¿és un avantatge o un inconvenient?
És un avantatge per les seves qualitats com a material aïllant i la seva bellesa.

Com valoraries la qualitat de producte i de servei de Iscletec?
9/10.


Nuevo Proyecto ISCLETEC Ventanas de madera
Nuevo Proyecto ISCLETEC Ventanas de madera
CASA MODERNISTA A LES TRES TORRES

La remodelació d'aquest edifici històric al barri de les Tres Torres de Barcelona suposa la recuperació de la façana del volum original de 1920 i la transformació de la resta de l'edifici, fruit d'ampliacions posteriors entre 1920 i 1963, en una gran jardinera que envolta la façana original. L'obra s'ha reformat fins convertir-se en un edifici sostenible i eficient seguint els valors Passivhaus.


Nuevo Proyecto Arquitectos especial
HARQUITECTES

HARQUITECTES és un estudi d'arquitectura fundat el 2000, situat a Sabadell (Barcelona) i dirigit per quatre arquitectes associats: David Lorente Ibáñez (Granollers, 1972), Josep Ricart Ulldemolins (Cerdanyola del Vallès, 1973), Xavier Ros Majó (Sabadell, 1972) i Roger Tudó Galí (Terrassa, 1973).

L'obra d'aquests quatre arquitectes llicenciats a l'ETSAV (Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès) ha merescut el reconeixement de diversos premis -tant per obra construïda com en concursos de idees- i la publicació en mitjans nacionals i internacionals, havent estat seleccionats en diferents exposicions i convidats com a conferenciants a Europa i Amèrica.


"Busquem una fórmula sintètica, que contingui demandes i disponibilitats, que no deixi res fora, el més completa possible i que assumeixi la complexitat però no la complicació"

CASA GRANOLLERS

Iscletec ha actuat al costat d'aquest reconegut estudi d'arquitectura en una magnífica casa unifamiliar situada al centre històric de Granollers.

El projecte va ser conceptualitzat en tot moment sota els criteris de potenciar la màxima privacitat, entrada de llum natural, amplis espais i confort tèrmic. Iscletec es va encarregar del disseny i fabricació de les finestres i balconeres de fusta, amb el seu model Iscletec78, responent als requeriments dels arquitectes i el client. Tots aquests atributs representaven a priori un repte, ja que l'habitatge està situat entre els concorreguts i estrets carrers del casc antic de la ciutat.

L’obra va ser finalista en els prestigiosos Premis FAD 2015, guanyadora del premi “Wienerberger Brick Award 2015“ i va obtenir la segon premi a “Hauser 2016 Award“.


Nuevo Proyecto ISCLETEC Ventanas de madera
Nuevo Proyecto ISCLETEC Ventanas de madera
CASA 1413

Situada a Ullastret (Girona) aquesta obra de HARQUITECTES presenta un contrast definit entre les diferents façanes renovades, que s'adapten a la topografia i a la nova geometria del carrer. Es destaca la fusió i el respecte de l'obra pel seu entorn natural.

A les diferents façanes de l'habitatge, podem trobar diversos tipologies d'obertures al mur: finestres de diverses formes i mesures totes elles fabricades amb fusta natural d’Iscletec. El model escollit per aquest projecte ha estat Iscletec78.


Nuevo Proyecto Arquitectos especial
AIASTUDIO

Aiastudio inicia el seu camí l'any 2000 dirigida pels arquitectes Alessandro Sannino i Anna Mezquita. Entusiastes de l'arquitectura, aiastudio es crea amb la vocació d'oferir un servei integral, eficient i de qualitat en tots els camps relacionats amb aquesta esplèndida disciplina.

El seu objectiu és integrar disseny i arquitectura, promocionant la investigació i la innovació en un context on reconeixen la immensa contribució d'aquestes disciplines per al progrés de la qualitat dels estàndards de vida i les experiències urbanes.

D'índole més aviat minimalista, no els interessa crear objectes arquitectònics agressius ni espectaculars. Interpreten la fase de projecte i realització d'una obra com una experiència plenament compartida amb l'usuari final i per això, ofereixen un suport tècnic, funcional i estètic continuat al llarg de tot el procés de creació i realització de l'obra.

“El nostre millor èxit és l'obtenció d'una obra que, mitjançant l'essència dels materials i la conformació dels espais, ens estigui parlant de qui hi viu i en la qual es pugui percebre la nostra subtil petjada.“

CASA EBANISTA

Per les precàries condicions en què es trobava l'immoble en els seus inicis, es tracta d'un treball de rehabilitació especialment ardu consistent a recuperar tots els elements decoratius presents en diversos àmbits de la casa.

Iscletec ha proporcionat finestres, portes i balconeres de fusta a aquest habitatge que responen a la filosofia dels arquitectes i solucionen les problemàtiques característiques de les antigues cases de Barcelona, ​​com la falta de llum o la ventilació de les estances centrals.


Nuevo Proyecto ISCLETEC Ventanas de madera

Nuevo Proyecto Arquitectos especial
VALOR – LLIMÓS ARQUITECTURA

Valor-Llimós arquitectura és una societat fundada pels arquitectes Jaume Valor i Laura Llimós, dedicada a projectes tant públics com privats, la docència de l'arquitectura i la seva difusió. L'activitat de l'estudi s'orienta als aspectes culturals, ambientals i d'industrialització de l'arquitectura, i les seves obres han estat publicades i premiades en diverses ocasions.

Jaume Valor es titula com a arquitecte a Barcelona el 1991, on també obté el títol de doctor en 1998. Ha compaginat la seva activitat com a arquitecte amb la docència i la investigació.

Laura Llimós es titula com a arquitecta a Barcelona el 2002. Des de llavors ha estat directora de projectes, així com a coordinadora de producció i de certificació ambiental.

“Entenem l'arquitectura com les formes que acullen la vida de les persones i milloren el seu entorn.”

CASA ESTUDI

Aquest projecte al centre de Canet de Mar planteja el gran repte de vincular dues zones totalment independents dins d'una mateixa estètica i funcionalitat: un habitatge personal i un despatx professional.

Els responsables del projecte s'han decantat per una construcció d'estil minimalista i l'ús de materials purs, respectant al màxim la finca original. Per reforçar aquesta idea, s'han utilitzat materials naturals com a elements constructius com ara el maó, la pedra o la fusta.

Iscletec ha proporcionat productes únics i totalment personalitzats que reforcen el concepte arquitectònic de l'edifici: finestres i balconeres fetes de fusta ecològica de màxima resistència


Nuevo Proyecto ISCLETEC Ventanas de madera

Nuevo Proyecto Arquitectos especial
ALEJANDRO WERNER

Alejandro Werner creu en l'arquitectura com una activitat artesanal, però al mateix temps com un treball d'equip en el qual són importants tant els col·laboradors com el client, amb el qual crea un clima de complicitat i confiança que li permet abordar des del procés administratiu fins als últims detalls arquitectònics.

Aquest posicionament li ha brindat l'oportunitat d'emprendre projectes de diversa naturalesa i escala, ja siguin residencials unifamiliars, rehabilitació integral d'edificis, reforma d'habitatges i oficines, interiorisme o disseny de mobiliari.

PALAUET MODERNISTA

Al districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona, ​​a prop de l'estació del Peu del Funicular de Vallvidrera, trobem aquest emblemàtic palauet modernista de principis del segle XX, reformat pel prestigiós arquitecte Alejandro Werner Pons.

L'edifici compta amb tres plantes de grans dimensions i una magnífica torre adossada que defineix la rotunda personalitat del lloc. Amb un ampli pati exterior a diferents nivells, l'habitatge s'envolta d'un espectacular entorn natural que el recull harmoniosament, aportant la privacitat necessària a aquesta joia modernista.

Werner ha confiat en el treball i qualitat de Iscletec per fabricar les portes, finestres, balcons i porticons de tota l'habitatge privat, que demanava elevades prestacions aïllants i estètiques.


Nuevo Proyecto ISCLETEC Ventanas de madera

“L'objectiu del projecte ha estat la recuperació de l'esplendor original d'aquesta centenària edificació, que durant dècades va patir una molt notable decadència a causa de la construcció de cossos adossats exteriors i reformes interiors descontrolades. Per aconseguir aquest objectiu, el més significatiu ha estat buscar un equilibri entre l'exterior històric i un interior modern, amb una distribució més d'acord a les necessitats dels nostres temps.”


Nuevo Proyecto Arquitectos especial
CRÜ STUDIO

Crü és un estudi d'arquitectura de Barcelona que creix, a partir de Räs, després del diluvi -i els deliris- d'una altra generació.

A Crü acompanyen els projectes de prop, qüestionen models assumits, i redibuixen possibles relacions entre l'arquitecte, l'espai i qui l'habita. El resultat és una arquitectura reflexionada però eficaç, sensible però atrevida i tan assequible com impactant.

LA DIANA

En ple barri de Gràcia de Barcelona, ​​aquesta construcció minimalista, posseeix influències de l'arquitectura industrial barrejades amb tocs rústics: bigues a la vista, formigó, parets de maó, grans finestrals, línies rectes i una barreja de blanc, fusta i elements metàl·lics, que donen un toc molt modern a l'espai. Es tracta d'un espai obert i diàfan, que dóna sensació d'amplitud gràcies a la llum que es projecta a través dels seus grans finestrals.

Iscletec ha dissenyat totes les finestres, balconeres i portes de fusta d'aquesta construcció amb el seu model Iscletec 68, fusta laminada de pi de 68mm de gruix. La fusta laminada resulta en un producte més resistent i estable, que aporta seguretat, estanquitat i aïllament a l'espai


Nuevo Proyecto ISCLETEC Ventanas de madera

Nuevo Proyecto Arquitectos especial
DOM ARQUITECTURA

Dom Arquitectura és un estudi situat a Barcelona en el qual s'aborden projectes d'arquitectura, paisatgisme, interiorisme, instal·lacions efímeres i rehabilitacions, tant a Espanya com a qualsevol altre país.

Estan especialment interessats en l'arquitectura que transmet sensacions, simple i intel·ligent, rica en espais, l'estudi de la il·luminació, el bon ús dels materials, la integració dels projectes en el seu entorn, natural, rural, urbà o històric. La diversitat de projectes realitzats els dóna experiència i els permet aprendre dia a dia de cada un d'ells.

“Volem que els nostres projectes transmetin sensacions similars a les de la naturalesa, senzillesa, calma i benestar”

LA CASA FUSTA

Aquesta magnífica casa-estudi realitzada per l'estudi Dom Arquitectura és un clar exemple de la construcció d'aquest nou segle. Un projecte que s'ha desenvolupat en totes les seves decisions sota l'estratègia bioclimàtica, sent un clar exemple d'eficiència i ecologia.

La casa s'ha construït íntegrament amb fusta, amb un disseny únic i específic, on Iscletec ha participat en el disseny i fabricació de les finestres i balconeres de fusta. Una fabricació d'acord 100% al concepte sostenible, ja que la casa s'ha construït amb el sistema prefabricat, reduint així al màxim l'impacte natural del seu entorn.


Nuevo Proyecto ISCLETEC Ventanas de madera

Nuevo Proyecto Arquitectos especial
NAO STUDIO

ESTUDI NAO neix al febrer de 2009 fruit de l'associació d'Anna Fumadó Ciutat i Francesc Puig Esteve, amb la voluntat de consolidar una trajectòria comuna en el camp de l'arquitectura, iniciada el 2004. Consta d'un nucli fix consolidat i d'un entorn mòbil i canviant amb vocació interdisciplinària, per tal d'adaptar l'equip de treball àgilment a les exigències particulars de cada projecte.

Entenen el treball en arquitectura com un procés complex on projectista, client i els altres agents implicats treballen en equip en un procés participatiu sumant esforços per multiplicar els resultats.

“Volem que els nostres projectes transmetin sensacions similars a les de la naturalesa, senzillesa, calma i benestar”

CASA PATI VERTICAL

En una parcel·la amb una gran profunditat, el pati genera una nova façana que permet l'accés de llum natural a la zona central de la casa i possibilita ventilacions creuades.

Gràcies al model Iscletec78, el projecte sorprèn per la seva gran personalitat i el detall constructiu que uneix els vidres de forma directa en els dos angles de 90º que formen el pati, fonent els espais interiors i exteriors d'una manera ÚNICA. A través del pati un percep la casa en la seva totalitat: organitza les diferents estances alhora que genera connexions visuals en horitzontal i en diagonal entre els tres nivells.

El pati esdevé el centre de l'habitatge, un dispositiu visual i lumínic que funciona tant de dia com de nit i que reflecteix la llum i la condueix cap als nivells inferiors.


Nuevo Proyecto ISCLETEC Ventanas de madera

Nuevo Proyecto Arquitectos especial
LA RACHOLA

           

Un estudi nascut per a respondre a la societat.
Proper, tècnic i de confiança,
amb un total compromís en una
Arquitectura responsable.

Rehabilitació i Obra nova
Sempre buscant la màxima eficiència energètica
i el seu menor impacte ambiental.

Disseny, calidesa i prestacions
protegint el nostre entorn i societat,
on les finestres de fusta,
són un element essencial.

Impacte social
La Rachola es defineix com:
Cooperativa d'arquitectura ètica

sota una ferma visió de col·laboració
entre l'estudi, les necessitats del client i l'entorn.

Certificats amb
Certified Passive House Designer
treballant per a un desenvolupament econòmic i constructiu
eficient, ètic i sostenible.

VEURE ALTRES PROJECTES
Comparteix el projecte
compartir en facebook compartir en twitter enviar por e-mail compartir en pinterest


SEMPRE EN MOVIMENT...

Exclusivitat, disseny i màxima protecció...