He leído y acepto las
condiciones de protección de datos
100%
EIXAMPLE
#VestimosBarcelona

Nou projecte de remodelació d’Iscletec en el memorable cor de l'Eixample, on va néixer la Barcelona moderna.
Iscletec segueix apostant per la seva campanya #VestimosBarcelona, ​​en què proporciona tancaments de fusta als habitatges de la ciutat.


#VestimosBarcelona s'estableix en base a dos eixos principals: el manteniment i recuperació de la històrica estètica modernista en façanes i interiors i, d'altra banda, la mitigació dels sorolls de la concorreguda ciutat gràcies a tancaments aïllants.


Iscletec ventanas de madera barcelona nuevo proyecto

Per això, Iscletec ha fabricat finestres, portes i balconeres en el model Iscletec78 per a aquest projecte: fusta laminada de 78mm. de gruix per a vidres de doble vidre d'un ample de fins a 40mm. i ferramentes de la prestigiosa firma MACO. Amb la instal·lació de productes Iscletec es minimitzen les molèsties i els problemes relacionats amb el soroll exterior, mantenint les característiques naturals de la finestra: entrada d'una excel·lent llum natural, una correcta ventilació i nítides vistes de la ciutat.


Iscletec ventanas de madera barcelona nuevo proyecto Iscletec ventanas de madera barcelona nuevo proyecto Iscletec ventanas de madera barcelona nuevo proyectoA més, el servei personalitzat d’Iscletec, s'ajusta a les necessitats reals de cada usuari depenent del nivell de soroll que s’apreciï en l'habitatge.

Per això, els clients, satisfets, poden gaudir de la tranquil·litat i la comoditat de viure en la sorollosa ciutat de Barcelona, ​​en silenci i aconseguint un important estalvi energètic durant tot l'any.


Les grans balconeres de la sala principal presenten una característica forma en la fusta que compon el model especial Eixample, que es fusiona amb les singulars façanes de la zona. Les balconeres compten amb els tradicionals sòcols i amb la complexitat de la palilleria del marc en contacte amb el vidre.

Grans finestrals amb balcó, porticons de fusta, vidrieres decorades, sostres amb motllures, tancaments oscil·lobatents ... es tracta d'un projecte 100% Eixample, amb les característiques i acabats singulars dels projectes d’Iscletec a la ciutat.Iscletec ventanas de madera barcelona nuevo proyecto

iscletec ventanas de madera barcelona nuevo proyecto iscletec ventanas de madera barcelona nuevo proyecto iscletec ventanas de madera barcelona nuevo proyecto

Iscletec ventanas de madera barcelona nuevo proyecto


Totes les portes, finestres i balconeres s'han pintat en dos tons, un a l'interior i un altre a l'exterior. Per a les zones interiors s'ha utilitzat el Blanc Seda, que proporciona elegància, diafanitat i calidesa en combinació amb el color crema de les parets i el suau mobiliari de l'habitatge. Per als exteriors que aboquen al carrer s'ha treballat amb un color únic, el Verd Aqua totalment personalitzat, d'acord amb les tonalitats de l'edifici.


Altres projectes #VestimosBarcelona

SEMPRE EN MOVIMENT...

Exclusivitat, disseny i màxima protecció...